![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Raman fara cuvinte in fata acestei postari si a zguduitoarelor valente ! Viata este o taina. (Ion Agarbiceanu).
DOAMNE, STAU înaintea Ta Cu ÎNCHINARE! Nu Te VĂD, Căci sunt orb de păcat. Încerc să Te PRIVESC Cu Mintea, Dar mă feresc Să te Gândesc, Să nu cad în închipuire. Încerc să te simt Dar mă tem De simțurile mele pătimașe. STAU în FAȚA Ta Te Chem cu RUGĂMINTE... Aș dori să întind Mâna, Să Te ATING. Să-mi plec Capul, Să Te ȘTIU PREZENT Pentru totdeauna. [/b]II Deodată mă sperii... Parcă în Tine Mi se OGLINDEȘTE Chipul Și totodată în mine CHIPUL Tău... Fără confundare, Tot FAȚĂ în FAȚĂ, Eu cu ÎNCHINARE Și nemișcat, De PREZENȚA Ta înfricoșat. Mintea și simțirea Mi s-au OPRIT pe loc... Unde EȘTI Tu, DOAMNE, În mine Sau în „afara“ mea? Unde sunt și eu?... Atâta ȘTIU: Că STĂM FAȚĂ în FAȚĂ, Și între NOI SUNTEM AMÂNDOI. Eu Te am PECETLUIT Pe Chipul meu, În care ești Tu Însuți ZUGRĂVIT, În care și eu mă Oglindesc, Ca o CRUCE de ÎNTÂLNIRE, ICOANĂ de ARGINT, LUMINĂ de HAR Ce între NOI s-a APRINS. III Aș dori să STAU Așa o VEȘNICIE. Ca în ICOANĂ Nemișcat, Cu Mintea și simțirea OPRITE pe loc, Doar în ÎNCHINARE. RĂSTIGNIT PE CRUCEA Dintre NOI, Ca O ÎMBRĂȚIȘARE De IUBIRE. TAINĂ de ICOANĂ Și de RUGĂCIUNE, Peste HOTARUL De netrecut, ÎNTÂLNIREA În NEVĂZUT Și VEDEREA Într-un TAINIC TĂCUT, ALTARUL ÎMPĂRTĂȘIRII CINEI de TAINĂ! IV O, INIMĂ de DUH PREA SFÂNT, O, ÎNCHINARE De FIU. O, ÎMBRĂȚIȘARE De PĂRINTE. O, Lume RĂSTIGNITĂ Pe CRUCEA IUBIRII, ICOANĂ În Negrăită TAINĂ![/quote] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa.jpg | Abell | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 18.01.2014 00:08:41 |
Parintele Gheorghe Mihoc a trecut la cele vesnice printr-un accident rutier! | florina_drossu | Stiri, actualitati, anunturi | 19 | 29.12.2010 12:47:14 |
Parintele pustnic Proclu (Gheorghe Nicau) din loca | razvan_m | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 04.01.2009 18:10:23 |
Parintele Gheorghe Anitulesei | MARIUS_DANIEL | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 29.11.2008 14:22:49 |
Parintele Lavrentie de la Frasinei | Laurentiu | Generalitati | 8 | 16.03.2007 09:18:13 |
|