Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2013, 13:05:13
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cătăline, când cineva îți spune ceva și nu e pe linia ta, tu îl vezi ca pe un atac. Asta era ideea...
Ironiile sau glumele care se fac, ar mai trebui gustate și să mai decrețim frunțile, că doar nu e concurs aici pe forum...dar atâta timp cât tu vezi numai atacuri, numai atacuri vei primi. Nu înțeleg de ce tot aduci în discuție persoana mea, nu eu fac subiectul dicuției, cum sunt eu mai puțin contează. Nu înțeleg de ce iei totul așa de personal, te ataci și te superi, la fel cum mai fac și alți useri.

Poate că nu te-ai gândit niciodată că și tu poți deranja cu aitudinea ta, ți s-a atras atenția de atâtea ori. Poate de asta au devenit unii răutăcioși că tu nu bagi la cap ce ți se mai spune, ești ca rusul, o ții tot înainte. Oricum, dacă ție nu îți face plăcere să discuți cu mine nu știu de ce nu mă eviți sau să mă pui pe ignore list. De fiecare dată te-ai smiorcăit că ce lezat ești tu din dicuțiile cu mine. Ți-am spus și îți repet un ortodox adevărat nu se tot smiorcăie. Poți de asemenea observa foarte ușor că sunt useri care au fost făcuți în fel și chip pe nedrept, dar nu s-au tot plâns atât de atacuri.

ps: folosește-te de cei răi, au și eu un folos, mai mare poate de cât cei buni, sper să prinzi ideea
Ovidiu, din pacate tu repeti aceleasi lucruri si eu iti raspund fara sa intelegi. Cred ca e o problema asta la unii cu nevoia de asociere, uite ca si userul x a spus asta deci am dreptate. Ti-am repetat de mai multe ori, cei ce m-au atacat m-au atacat pentru ca nu aceptau ce scriam eu despre invatatura gresita, niciodata nu m-a atacat altcineva si nici nu a fost deranjat de mesajele mele cu privire la ecumensim sau alte invataturi. Doar unii repeta ca sunt prea multe mesaje sau ca sunt citate, pentru ca nu le place acest lucru fiindca nu vor sa vada adevarul si incearca sa te faca sa nu-l mai scrii. Intelegi acum? Niciodata nu m-ar deranja citate din sfinti sau ca cineva sa scrie despre ecumensim, suntem pe un forum ortodox, nu umanist, despre asta scriem.
Iti repet si in cazul atacurilor, dar tu intelegi doar ce iti convine. Am avut discutii amiabile cu multe persoane, inclusiv eterodocsi sau atei, desi aveam conceptii diferite, doar unele persoane sunt rautacioase. Ti-am si spus ca exista si ironii nerautacioase, tu si alti 2-3 le folositi pe cele rautacuioase. Si cum nu vreti sa va schimbati spuneti ca altii au probleme. Eu am fost sau am citit din intamplare mai multe forumuri, dar cred ca pe acesta e atmosfera cea mai rautacioasa, desi unii pretind ca sunt ortodocsi. Nu stiam de ce unii useri eterodocsi erau lasati sa faca asta, dar si unii ortodocsi sunt la fel. Pe forumul catolic scriam aceleasi lucruri, dar rar am avut probleme. Uite, de exemplu tu ai aparut doar cand a fost vorba de o cearta si sa ironizezi si tu, asta e din bunatate? Voi vreti sa faceti forumul doar cu inavaturile voastre si doar cu mesaje zeflemitoare, cei ce nu vor asta incercati sa le aratati ca ei gresesc, doar pentru ca mai sunt 2-3 care spun la fel. E simplu, ceilalti au bun simt si nu se baga la cearta sau balacareli, doar cand sunt atacati.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2013, 13:06:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ovidiu, din pacate tu repeti aceleasi lucruri
Repeta pana intelegi odata
Vechi 28.02.2013, 13:11:19
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Iti multumesc Simona , ca azi m-ai facut sa zambesc , cu toate ca sunt mahnit si necajit !
Vechi 28.02.2013, 13:14:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Uite, de exemplu tu ai aparut doar cand a fost vorba de o cearta si sa ironizezi si tu, asta e din bunatate?
Am apărut ca să mai domolesc săgețile ultraortodocșilor care nu știu altceva decât să îndrepte săgeți către alții aflați în durere. Cu ei după cum observi nici nu intru în dicuție sau foarte rar, că nu mă prea interesează ce scriu...nu aștept de la ei mai mult.

Citat:
Ovidiu, din pacate tu repeti aceleasi lucruri
Bine măi Cătălin, așa e cum spui. De acum în colo când am să intervin în dicuțiile la care participi tu, numai cu citate am să vin. Te las cu atacurile tale, nu are sens să mai lungim dicuția ...că ne înțelegem ca surdul cu mutul.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2013, 13:17:01
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Si ca sa revenim si la topic: adevarul adevarat este ca habar nu avem de ce a demisionat papa cu adevarat!
Deci despre ce povestim noi aicea?
Sa fim seriosi!
Exact, stimata doamna! Insa eu, pacatosul de mine, am, vorba lui Obi-Wan Kenobi, "a (very) bad feeling about this"... Vorbesc serios.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2013, 13:17:02
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Smile Veste "buna" pentru masjestatea SA Catalin 2 !

Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul este noul Arhiepiscop al Buzăului și Vrance

Din anul 2009, este Secretarul Sfântului Sinod al B.O.R. Este vice-președintele Comisiei Patristice a Patriarhiei Române, membru în Comisia Mixtă de Dialog Teologic între Biserica Ortodoxă și Biserica Romano-Catolică și membru în Conferința Panortodoxă Presinodală).
Vechi 28.02.2013, 13:19:22
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Esti mult prea alipit de net , mult prea alipit de spatiul virtual , si prea putin alipit de cel real !
Sa fie asta o lipsa reala de comunicare in viata reala ?
Din fericire nu am dat prea multe detalii despre mine, am si scris acum ceva timp ca dupa parerea mea nu e bine sa dai prea multe detalii pe un forum, si pentru simplul fapt ca unii te vor ataca acolo cand se vor gandi. Eu am vazut cum te-ai comportat si cu alte persoane de pe forum si am stiut ca asa o sa faci probabil si cu mine sau alte persoane, dar atata timp cat nu m-ai atacat am continuat sa mentin o relatie buna cu tine. Sa-ti reamintesc ca am zeci de mesaje de la tine pe privat, deci nu ai considerat pana acum ca spun ceva gresit, ba ma si laudai de multe ori. Dar de la un timp ai inceput sa ma ataci din senin, eu nu te-am bagat in seama, apoi ai vrut sa ne impacam, eu am fost de acord, ai continuat, e problema ta ce framantari ai si ce dispozitii schimbatoare.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2013, 13:25:12
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Si ce ar castiga , ca unii pleaca si altii raman ?
Offff, nu stiu ce sa spun , dar in sapte ani si ceva , multe am vazut si auzit aici !
Apoi , sa sti ca e o doza de nebunie e aici , o nebunie buna , o nebunie rea , o nebunie generala , caci fiecare se crede indreptatit in ale sale !
Suflete virtuale , rupte din lumea reala , asta suntem , cu bune cu rele , dar suntem , ca vor sau nu unii dintre noi , pana intr o zi , cand poc-trosc , toate se vor opri , si atunci unde esti tu simona , cristiboss , zaharia , ioan , ioana , catalin , glykis , si toti ceilalti ?
[b]Simple pomelnice , si nimic mai mult !/b]
Te imbratiesz cu drag!
Lol, Cristi, ca mi-ai inseninat ziua!
Acuma ne ierti si tu ca suntem mai inversunati uneori, ca si copii care se cearta de la o jucarie
Unde vom fi chiar nu stiu. dar o sa-ti spun o mica ,,poveste": Un copil se juca linistit pe un vas in plina scufundare. Toti adultii din jurul lui agitati nevoie mare, care mai de care sa se salveze. Pustiul nimic - se juca linistit in continuare - pana cand la un moment dat unul din multime siderat il intraba: copile, dar tu ce faci? Nu vezi ce se intampla in jurul tau? Toti fug si cauta sa se salveze! Tu nu faci nimic pentru tine, nu iti este frica?
La care copilul, se intoarce catre cel care l-a intrebat si-i raspunde: NU!Nu imi este frica, Tatal meu este la carma!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2013, 13:26:57
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Lol, Cristi, ca mi-ai inseninat ziua!
Acuma ne ierti si tu ca suntem mai inversunati uneori, ca si copii care se cearta de la o jucarie
Unde vom fi chiar nu stiu. dar o sa-ti spun o mica ,,poveste": Un copil se juca linistit pe un vas in plina scufundare. Toti adultii din jurul lui agitati nevoie mare, care mai de care sa se salveze. Pustiul nimic - se juca linistit in continuare - pana cand la un moment dat unul din multime siderat il intraba: copile, dar tu ce faci? Nu vezi ce se intampla in jurul tau? Toti fug si cauta sa se salveze! Tu nu faci nimic pentru tine, nu iti este frica?
La care copilul, se intoarce catre cel care l-a intrebat si-i raspunde: NU!Nu imi este frica, Tatal meu este la carma!
Splendid! Un adevarat koan ortodox. Ce bine ar fi sa fim si noi toti asa!...
Reply With Quote
Vechi 28.02.2013, 13:27:12
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Am apărut ca să mai domolesc săgețile ultraortodocșilor care nu știu altceva decât să îndrepte săgeți către alții aflați în durere. Cu ei după cum observi nici nu intru în dicuție sau foarte rar, că nu mă prea interesează ce scriu...nu aștept de la ei mai mult.
Deci am avut dreptate, un fel de sa-mi ajut colegii care au aceleasi conceptii ca si mine, sa-i ajut sa il atace pe ala sau pe aia, ca ei sunt neajutorati, poate ii doare bata cu care dau. O astfel de solidaritate si adevar pe baza de numar am mai observat de obicei la eterodocsii de pe forum, in special cei cu conceptii moderniste (adica toti suntem la fel). Foarte rar am obsevat asta la cei ce scriau despre invatatura ortodoxa (inclusiv despre ecumensim), dar nici nu am stat sa citesc toate mesajele sa vad daca asa era. Adevarul nu are nevoie de multi membrii, sunt de ajuns argumentele.
Reply With Quote
Răspunde