![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti repet si in cazul atacurilor, dar tu intelegi doar ce iti convine. Am avut discutii amiabile cu multe persoane, inclusiv eterodocsi sau atei, desi aveam conceptii diferite, doar unele persoane sunt rautacioase. Ti-am si spus ca exista si ironii nerautacioase, tu si alti 2-3 le folositi pe cele rautacuioase. Si cum nu vreti sa va schimbati spuneti ca altii au probleme. Eu am fost sau am citit din intamplare mai multe forumuri, dar cred ca pe acesta e atmosfera cea mai rautacioasa, desi unii pretind ca sunt ortodocsi. Nu stiam de ce unii useri eterodocsi erau lasati sa faca asta, dar si unii ortodocsi sunt la fel. Pe forumul catolic scriam aceleasi lucruri, dar rar am avut probleme. Uite, de exemplu tu ai aparut doar cand a fost vorba de o cearta si sa ironizezi si tu, asta e din bunatate? Voi vreti sa faceti forumul doar cu inavaturile voastre si doar cu mesaje zeflemitoare, cei ce nu vor asta incercati sa le aratati ca ei gresesc, doar pentru ca mai sunt 2-3 care spun la fel. E simplu, ceilalti au bun simt si nu se baga la cearta sau balacareli, doar cand sunt atacati. |
|
||||
|
||||
![]()
Repeta pana intelegi odata
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Iti multumesc Simona , ca azi m-ai facut sa zambesc , cu toate ca sunt mahnit si necajit !
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine măi Cătălin, așa e cum spui. De acum în colo când am să intervin în dicuțiile la care participi tu, numai cu citate am să vin. Te las cu atacurile tale, nu are sens să mai lungim dicuția ...că ne înțelegem ca surdul cu mutul. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Exact, stimata doamna! Insa eu, pacatosul de mine, am, vorba lui Obi-Wan Kenobi, "a (very) bad feeling about this"... Vorbesc serios.
|
|
||||
|
||||
![]()
Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul este noul Arhiepiscop al Buzăului și Vrance
![]() Din anul 2009, este Secretarul Sfântului Sinod al B.O.R. Este vice-președintele Comisiei Patristice a Patriarhiei Române, membru în Comisia Mixtă de Dialog Teologic între Biserica Ortodoxă și Biserica Romano-Catolică și membru în Conferința Panortodoxă Presinodală).
|
|||
|
|||
![]()
Din fericire nu am dat prea multe detalii despre mine, am si scris acum ceva timp ca dupa parerea mea nu e bine sa dai prea multe detalii pe un forum, si pentru simplul fapt ca unii te vor ataca acolo cand se vor gandi. Eu am vazut cum te-ai comportat si cu alte persoane de pe forum si am stiut ca asa o sa faci probabil si cu mine sau alte persoane, dar atata timp cat nu m-ai atacat am continuat sa mentin o relatie buna cu tine. Sa-ti reamintesc ca am zeci de mesaje de la tine pe privat, deci nu ai considerat pana acum ca spun ceva gresit, ba ma si laudai de multe ori. Dar de la un timp ai inceput sa ma ataci din senin, eu nu te-am bagat in seama, apoi ai vrut sa ne impacam, eu am fost de acord, ai continuat, e problema ta ce framantari ai si ce dispozitii schimbatoare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma ne ierti si tu ca suntem mai inversunati uneori, ca si copii care se cearta de la o jucarie ![]() Unde vom fi chiar nu stiu. dar o sa-ti spun o mica ,,poveste": Un copil se juca linistit pe un vas in plina scufundare. Toti adultii din jurul lui agitati nevoie mare, care mai de care sa se salveze. Pustiul nimic - se juca linistit in continuare - pana cand la un moment dat unul din multime siderat il intraba: copile, dar tu ce faci? Nu vezi ce se intampla in jurul tau? Toti fug si cauta sa se salveze! Tu nu faci nimic pentru tine, nu iti este frica? La care copilul, se intoarce catre cel care l-a intrebat si-i raspunde: NU!Nu imi este frica, Tatal meu este la carma! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|