Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2013, 12:34:03
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

@Ioanna: rădăcina tuturor relelor este ignoranța!
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 12:37:49
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
@Ioanna: rădăcina tuturor relelor este ignoranța!
Asa este, ignoranta. Ce imi place e ca daca la inceput mima smerenia, acum s-a schimbat cu 180* :) Pe alt topic ne spunea ca a studiat mult, pana a ales sa se boteze in cultul adventist, ale carui doctrine le-a considerat ca inteleg cel mai bine Scriptura, iar acum ne intreaba ce inseamna "invierea" pentru ortodocsi. N-a studiat nimic, notiuni de baza ioc.

Last edited by ioanna; 03.03.2013 at 12:41:27.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 12:46:14
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Asa este, ignoranta. Ce imi place e ca daca la inceput mima smerenia, acum s-a schimbat cu 180* :) Pe alt topic ne spunea ca a studiat mult, pana a ales sa se boteze in cultul adventist, ale carui doctrine le-a considerat ca inteleg cel mai bine Scriptura, iar acum ne intreaba ce inseamna "invierea" pentru ortodocsi. N-a studiat nimic, notiuni de baza ioc.
Roboam vrea sa ne convinga cat de asemanatori sunt adventistii cu ortodocsii, atunci se pune intrebarea, de ce a plecat de la ortodocsi?!!!

d.le "Roboam", daca adventismul si Ortodoxia au atat de multe puncte in comun, de ce v-ati rebotezat? facand din nou botezul, ati acreditat ideea conform careia inainte nu erati crestin, inainte, cand erati ortodox !!!
Reply With Quote
Vechi 04.03.2013, 00:45:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Asa spun toti, orice alegere proasta trebuia sa aiba o scuza destepta. :)