Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2013, 13:43:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de rainrainbow Vezi mesajul
multumesc f mult pt film :-* abia astept sa ma uit
si permite mi sa te contrazic putin: drumul ala greu(chiar daca inca n am intrat in joc) pe care multi il vad asa,ba mai mult ca fiind imposibil(si pe mn m a smintit la inceput scara lui ioan scararu,dar am inceput s o inteleg) este o adevarata placere.in lume cand esti lovit de necazuri si suferinte,iti revii greu,ramai cu traume uneori si ii invinovatesti pe toti,mai putin pe tine insuti sau chiar nu ti revii deloc te apasa atat de mult constiinta incat sufletul tau ranit de o moarte sufleteasca ajunge sa comita in final si propria moarte trupeasca,lipsit fiind de orice nadejde si asa se preda diavolului.daca traieste el va ramane pana la sfarsit cu starea de moarte sufleteasca si va fi un pierzator,neiubit si nemangaiat de nimeni.fara sa punem la socoteala viata sociala,profesionala,ma refeream strict la suflet.aici in lume cerem ajutorul lui Dumnezeu numai la nevoie si mereu ne gasim scuze ca de ce nu traim duhovniceste.noi vrem sa fim in randul lumii in loc sa fim in randul ingerilor.daca tu vezi un om pe strada care zambeste sa nu crezi ca n are necazuri sau nu trece prin starea aia groaznica de pustiire.
la manastire stii macar ca lupti pt Cel care te iubeste cu adevarat si neconditionat,care te dezvolta d.toate.p.d.v. si daca mori pt El nu ajungi in mainile diavolului.prefer ca viata mea sa fie in pericol pt Cel care ma iubeste cu adevarat ca stiu ca as avea sanse sa ajung la El,decat sa mor(sufleteste sau trupeste,depinde ce alegi) pt un om si sa pierd vesnicia.dupa suferinta vine fericirea peste fire,in lume niciodata.adica in toti anii astia de tristete am descoperit singura fericire in Dumnezeu.si nimic nu se compara cu ea,nimic de pe pamantul asta degradat.asa ca merita indurat inceputul,adica renasterea noastra prin pocainta.cine n ar vrea vindecare?chiar completa...
Daca asa vezi viata in manastire, atunci vei reusi cu siguranta. Ti-o doresc din tot sufletul. Dumnezeu si Maica Domnului sa te intareasca si sa te ajute in toate incercarile, ca sa il invingi pe potrivnicul.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 04.03.2013, 10:21:18
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Red face

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Daca asa vezi viata in manastire, atunci vei reusi cu siguranta. Ti-o doresc din tot sufletul. Dumnezeu si Maica Domnului sa te intareasca si sa te ajute in toate incercarile, ca sa il invingi pe potrivnicul.
Doamne ajuta!
Dumnezeu sa te auda. acum ca ai pomenit si de Maica Domnului,m am mai linistit.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
drumul spre cluj-inzapezit? lore86 Generalitati 3 02.02.2012 21:20:07
Calatori pe drumul spre Emaus Scotland The Brave Morala Crestina 42 31.01.2012 00:13:42
Drumul spre rai spre_rasarit Generalitati 7 06.12.2011 18:53:28
Tinta spiritualitatii ortodoxe si drumul spre ea Savonarola Spiritualitatea ortodoxa 5 30.09.2011 22:13:21
Drumul spre schimbare ella87ella Pocainta 10 04.09.2009 15:31:59