![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din postarile dvs. se vede mai mult cum contraziceti Scriptura. Va dau un exemplu:
Ioanna spune: Citat:
"cei morti întru Hristos vor învia întâi,"(1 Tesaloniceni 4:16 - Biblia Sinodala) "Iar ceilalti morti nu înviazã pânã ce nu se vor sfârsi miile (sau cei o mie) de ani. "(Apocalipsa 20:5 - Biblia Sinodala) Oricum nu a fost un dialog. Eu vorbeam despre catehismul ortodox si invataturile adventiste iar dvs. o dadeati cu "obsesia mea pentru Decalog". Eu puneam o intrebare clara,dvs. o dadeati cu tot felul de inventii, fara legatura cu subiectul in discutie. Ganduri bune sa va dea Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci vezi cum s-au facut deja 2000 de ani ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Iti dai seama ce tragic ar fi pentru unii daca s-ar inchide sectiunea "secte si culte"? :) Daca ma gandesc bine, n-a adus un plus pozitiv, doar polemici si "razboaie". Last edited by ioanna; 06.03.2013 at 13:30:20. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ce ne mai legăm de fiecare virgulă. Ca să arătăm cât de atenți și știutori suntem noi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cititi si :"Cã aceasta este voia Tatãlui Meu, ca oricine vede pe Fiul si crede în El sã aibã viatã vesnicã si Eu îl voi învia în ziua cea de apoi." (Ioan 6:40 - Biblia Sinodala) Inca o asemanare: si ortodocsii si adventistii cred in mostenirea vietii vesnice. Ramane doar sa intelegem ca aceasta va fi dupa inviere (asa cun ne spune Domnul Iisus Hristos). Nu mortii mostenesc viata vesnica ci cei inviati din morti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestia cu asemanarile e un fel de "killing me softly", o moarte inceata, la foc mic.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|