![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da. Dar cu o floare nu se face primavara. Si nici cu evitarea raspunsurilor.
Pe de alta parte citatul e dat aiurea: Traducerea cornilescu :Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul. Noi ce vii inseamna crestinii ramasi in viata. Last edited by bairstow; 09.03.2013 at 09:16:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este numai o floare. Este un buchet.
Dau doar cateva exemple, in fuga. Atat ortodocsii cat si adventistii: - sunt trinitarieni, crezand in Dumnezeirea Domnului Iisus Hristos; - cred in revenirea Domnului Iisus Hristos (si iarasi va sa vie cu slava" - Crezul); - cred in invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice a celor inviati ("astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie" - Crezul); - cred in datiaria crestinului de a pazi cele 10 porunci Dumnezeiesti (Crezul ortodox); - cred in datoria crestinului de a pazi ziua a saptea ca zi de odihna inchinata Domnului (Crezul ortodox); - cred ca duminica este ziua intaia a saptamanii (Crezul Ortodox si calendarul ortodox) iar sambata este ziua a saptea: - cred ca mantuirea vine prin credinta iar credinta se vede din faptele credintei; - sunt antiecumenisti. Alte asemenari pot fi postate cand se iveste ocazia (pe care o dau discutiile de pe forum). |
|