Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2013, 09:08:05
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Da. Dar cu o floare nu se face primavara. Si nici cu evitarea raspunsurilor.
Pe de alta parte citatul e dat aiurea: Traducerea cornilescu :Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.
Noi ce vii inseamna crestinii ramasi in viata.

Last edited by bairstow; 09.03.2013 at 09:16:02.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 13:52:12
neftali6519 neftali6519 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Da. Dar cu o floare nu se face primavara. .
Nu este numai o floare. Este un buchet.

Dau doar cateva exemple, in fuga.

Atat ortodocsii cat si adventistii:

- sunt trinitarieni, crezand in Dumnezeirea Domnului Iisus Hristos;
- cred in revenirea Domnului Iisus Hristos (si iarasi va sa vie cu slava" - Crezul);
- cred in invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice a celor inviati ("astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie" - Crezul);
- cred in datiaria crestinului de a pazi cele 10 porunci Dumnezeiesti (Crezul ortodox);
- cred in datoria crestinului de a pazi ziua a saptea ca zi de odihna inchinata Domnului (Crezul ortodox);
- cred ca duminica este ziua intaia a saptamanii (Crezul Ortodox si calendarul ortodox) iar sambata este ziua a saptea:
- cred ca mantuirea vine prin credinta iar credinta se vede din faptele credintei;
- sunt antiecumenisti.

Alte asemenari pot fi postate cand se iveste ocazia (pe care o dau discutiile de pe forum).
Reply With Quote
Răspunde