![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am 24 de ani si sunt in aceeasi situatie, dar m-am resemnat :P. Am trecut si printr-o perioada cand am incercat sa fiu "nesimtit" dar tot degeaba, esec dupa esec.
Eu am inceput sa vin la biserica ortodoxa cam de jumatate de an, totusi mi-am dat seama ca problema e la mine, pana nu ma schimb si nu devin un om calumea nu are rost sa caut o sotie pentru ca nu merit. Decat sa ai o iubita si sa fie o relatie dezastru, mai bine nu ai deloc. Din cate observ, esti foarte copilaros si nesigur pe tine, incearca sa lucrezi la alea. Generatia asta cu mess/facebook si-a pus amprenta asupra noastra, eu nu am prins chiar din plin dar ce vad acum la tineri e DEZASTRU. Nu te mai intrista, Dumnezeu stie ce e mai bine pentru tine, poate o sa te calugaresti, poate vine sfarsitul lumii(ca tot suntem in tema :D). Bucura-te caci ne-a ferit Dumnezeu de multe pacate, si sper sa ne fereasca in continuare, chiar daca ai o mare durere, este o binecuvantare, o sa Ii multumesti mai tarziu :).
Iarta-ma, Iarta-ma, Iarta-ma, Dumnezeul meu ! Pentru felul meu firesc, printre oameni cand pasesc, pentru traiul in zadar, Doamne Iarta-ma Tu iar, pentru nevegherea mea, de-a ramane-n voia Ta, pentru tot ce-a fost murdar, Doamne Iarta-ma Tu iar! |
|
|||
|
|||
![]()
in societate nesimtitii sunt luati drept neseriosi si se pare ca nici biblia nu accepta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand am spus nesimtit, ma refeream de fapt la "indraznet", cluburi, moda, sala etc. :D Cred ca sunt si destul de dragut ![]()
Iarta-ma, Iarta-ma, Iarta-ma, Dumnezeul meu ! Pentru felul meu firesc, printre oameni cand pasesc, pentru traiul in zadar, Doamne Iarta-ma Tu iar, pentru nevegherea mea, de-a ramane-n voia Ta, pentru tot ce-a fost murdar, Doamne Iarta-ma Tu iar! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by rainrainbow; 10.03.2013 at 23:23:19. Motiv: corectare |
|
|||
|
|||
![]()
toate relatiile sunt un dezatru din cauza modernismului si punerea accentului pe sex.o relatie este mai bine sa se inceapa cand esti pregatit si matur.nu pregatit pt sex.pregatit mental pt responsabilitatea ce o presupune relatia,dar se pare ca generatia noastra nu tine cont,deci e inevitabil dezastrul.
|
|
|||
|
|||
![]()
slava Domnului,o mare binecuvantare,ca fara iubire nu poti sa traiesti chiar daca incerci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am fost batjocorit cand am fost in generala de 2 baieti,eram timid,nu vroiam sa le spun parintilor si imi era rusine pana intr-o zi in a 9-a cand am plans muuult pe umarul mamei mele si nu ma puteam opri din cauza asta
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() O fac in viitor peste 2 sapt!Sa tin post mai intai! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa se spovedeasca? Nu a gresit cu nimic. E o trauma si cu greu se poate trece peste asa ceva.
|
|