![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu n-as putea. Mi-ar fi foarte greu sa iau o astfel de decizie. Pentru copii rezultati din violuri nu ma pricep. In mod normal sunt copii obisnuiti, dar mama este foarte traumatizata pe viata. Pana si biserica catolica desi este foarte severa, sta in cumpana. Este o dezbatere mai larga. Nu au voie sa opreasca o sarcina, dar au totusi voie sa dea o pastila (spitalele catolice) care sa impiedice formarea sarcinii. Pentru copiii cu boli genetice si cromozomiale este foarte greu de spus. Mai intai ca ar fi o solutie la indemana tuturor de a evita astfel de suferinte. Control genetic inainte de a te hotari sa faci copii. Macar stii ce raspundere ai. Pe urma parintii acestor copii decid si in locul lor. Au o decizie dubla de luat. Si fiecare este bine sa raspunda pentru el la intrebarea "a fi sau a nu fi". Daca este in stare parintele sa creasca asa un copil, si mai apoi sau invers, daca se poate uita mai tarziu in ochii copilului si sa sa-i spuna sigura si curat: eu asa am decis pentru tine. (Cand copilul suferind poate ar fi decis altfel). Am vazut si mame chinuite cu astfel de copii si copii care si-at fi dorit sa nu existe. Trebuie sa fug. Dar revin sa continui ideea.