Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2013, 15:58:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Biserica canonizeaza sfinti, nu legionari.

Atat timp cat unii confuzi sau manipulati ca tine, vor dori ca Biserica sa canonizeze legionari, asta nu se va intampla, chiar si daca respectivi au avut o viata sfanta.

Nu m-as mira ca ortodoxistii care vor sa tarasca Biserica in jocurile astea politice nu au in umbra tocmai pe cei din cealalta tabara, care incearca astfel sa construiasca o baza de atac impotriva BOR.
Sa fim si noi mai expliciti, poate pricepi si tu, AlinB.

Oamenii asteapta ca sfintii inchisorilor sa fie canonizati. Ca unii dintre ei au fost in tinerete legionari, sau doar simpatizanti, a constituit motivul incarcerarii lor, nu a sfinteniei lor.

Tu vezi jocuri politice si unde nu sunt. Mai mare atac la BOR decat acesta, nu cred sa existe, caci Dumnezeu ii face sfinti pe oamenii placuti Lui.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2013, 16:50:27
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Ce nu înțelegi tu, sau nu vrei tu să înțelegi, e că tocmai de aia nu vor fi prea curând canonizați. Sfinții (mai mult sau mai puțin) închisorilor nu au nevoie de canonizarea noastră pentru a fi Sfinți. Nici de dată anume-n calendar.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2013, 17:22:37
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ce nu înțelegi tu, sau nu vrei tu să înțelegi, e că tocmai de aia nu vor fi prea curând canonizați. Sfinții (mai mult sau mai puțin) închisorilor nu au nevoie de canonizarea noastră pentru a fi Sfinți. Nici de dată anume-n calendar.
Asta nu e explicatie.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2013, 19:36:17
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ba e, dar nu vrei dumneata s-o primești.
Așa cum se găsesc acum români verzi d’ai noștri care să comenteze canonizarea lui Ștefan cel Mare și Sfânt, gândește-te cum va fi la canonizarea lor. Chiar cu un singur fost legionar printre ei.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2013, 19:44:53
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Așa cum se găsesc acum români verzi d’ai noștri care să comenteze canonizarea lui Ștefan cel Mare și Sfânt, gândește-te cum va fi la canonizarea lor. Chiar cu un singur fost legionar printre ei.
Nu cred ca are legatura, un sfant e sfant, nu conteaza ca in tinerete a fost legionar. Eu cred ca problema se pune mai simplu, sfintii sunt canonizati dupa ce trec cateva sute de ani. Doar daca au sfinte moaste se face canonizarea mai repede. Sunt sfinte moaste care izvoasc mir din cele ale detinutilor, dar nu se stie exact cui au apartinut. Avem doar cazul Peotului Ilie Lacatusu (care nu a fost legionar), care are sfinte moaste si Patriarhia a deschis un dosar de canonizare.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2013, 21:29:34
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Sunt doua cazuri total diferite, care nu au legatura unul cu celalat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? mihailt Generalitati 6 03.11.2010 21:11:49
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13