![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii asteapta ca sfintii inchisorilor sa fie canonizati. Ca unii dintre ei au fost in tinerete legionari, sau doar simpatizanti, a constituit motivul incarcerarii lor, nu a sfinteniei lor. Tu vezi jocuri politice si unde nu sunt. Mai mare atac la BOR decat acesta, nu cred sa existe, caci Dumnezeu ii face sfinti pe oamenii placuti Lui. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce nu înțelegi tu, sau nu vrei tu să înțelegi, e că tocmai de aia nu vor fi prea curând canonizați. Sfinții (mai mult sau mai puțin) închisorilor nu au nevoie de canonizarea noastră pentru a fi Sfinți. Nici de dată anume-n calendar.
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e explicatie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ba e, dar nu vrei dumneata s-o primești.
Așa cum se găsesc acum români verzi d’ai noștri care să comenteze canonizarea lui Ștefan cel Mare și Sfânt, gândește-te cum va fi la canonizarea lor. Chiar cu un singur fost legionar printre ei.
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca are legatura, un sfant e sfant, nu conteaza ca in tinerete a fost legionar. Eu cred ca problema se pune mai simplu, sfintii sunt canonizati dupa ce trec cateva sute de ani. Doar daca au sfinte moaste se face canonizarea mai repede. Sunt sfinte moaste care izvoasc mir din cele ale detinutilor, dar nu se stie exact cui au apartinut. Avem doar cazul Peotului Ilie Lacatusu (care nu a fost legionar), care are sfinte moaste si Patriarhia a deschis un dosar de canonizare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt doua cazuri total diferite, care nu au legatura unul cu celalat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? | mihailt | Generalitati | 6 | 03.11.2010 21:11:49 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|