![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sophia, Sophia...
Să știi că porți inclusiv vina cuvintelor smintitoare pe care (vrând-nevrând) le scrii pe aici! Apropos de prima din multele idei dezvoltate de tine în postarea de mai sus: știi care-i singurul caz în care își poate lua unul din soți lumea-n cap și părăsi (creștinește) casa? Evident că nu, altfel n-ai fi scris ce ai scris. Te invit să-l cauți și să meditezi asupra lui!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Să facă ceea ce ne învață Biserica și duhovnicii noștri: să-și ducă crucea și să se roage pentru soț. Valabil și pentru soțul ce se roagă pentru soție.
Nu să dea bir cu fugiții.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai citeste si scripturile. Sunt permise divorturi in anumite cazuri cand unul este foarte pacatos si il trage si pe celalalt dupa el. Si cred ca tot n-ai inteles la ce m-am referit eu: femeia nu este datoare sa stea in pat odri de cate ori vrea sotul. Sexul nu este obligatoriu in casnicie. Ca se cheama atunci viol. Si nu se face sex in noaptea de inviere nici daca-ti cere sotul cu bata.
|
||||
|
||||
![]()
Poate l-ai întrebat altceva.
Citat:
Citat: