![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu e treaba noastra sa cercetam, antiecumenism. Ii vede Dumnezeu pe toti! De asta sa nu ne indoim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
-fi mai explicit; adica tu esti de acord daca un episcop a avut legaturi cu securitatea si comunismul ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Tâlharul de pe cruce fost luat de Mântuitor în rai.
Nu am eu căderea să judec un ierarh. Nu am fost eu de față și nu am habar de pocăința lui...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am dat un citat din amintirile Pr. Adrian Fageteanu. Nu cred ca necesita comentarii. Cuvantul Parintelui e prea greu, ca traitor al acelor vremuri tulburi, in care si manastirile au avut atat de mult de suferit, el insusi, desi achitat la recurs, a primit totusi 20 ani de inchisoare, adica pedeapsa cea mai mare ceruta pentru el, care nu facuse nimic rau; era doar calugar intr-o manastire. Bine ar fi ca acel colonel sa se fi pocait... Nu stim noi asta. |
|
|
|||
|
|||
|
Da nu stim nici de sfinti care sa scrie pe bloguri sau sa-i ispiteasca pe parinti, sa stoarca de la ei cate o declaratie "tare". ( nu ma refer neaparat la cazul acesta dar de multe ori am avut impresia ca unii si-au promovat ideile lor prin vocea Parintilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca nu este chiar adevarat, Parintele probabil nu a inteles bine sau securistul putea sa faca o gluma. E adevarat, au fost si unii infiltrati in manastiri, gasisem odata un articol cu datele exacte si cati erau la manastiri, foarte putini. Colonel era deja cam mult, si oricum ar fi stat cateva luni, nu ar fi putut rezista cativa ani.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Catalin, doar nu crezi ca unui securist i-a povestit Parintele Adrian Fageteanu viata sa?!? |
|
|
|||
|
|||
|
Securistul era cel ce il astepta cu duba, iar colonelul staretul, eu asa am inteles.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? | mihailt | Generalitati | 6 | 03.11.2010 22:11:49 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 |
|
|