Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2013, 02:01:10
maverick_65 maverick_65 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
eu nu cred ca traim in ultimele zile deoarece inca nu a venit lepadarea de credinta si nici nu s-a aratat Antihristul.
Undeva pe internet, nu mai retin unde, am gasit aceste cuvinte spuse de un preot: Antihrist exista deja dar nu ne putem da seama cine este din cauza pacatelor.

Nu a venit lepadarea de credinta???? Eu cred ca a venit aceasta lepadare, ma uit in jur, ma uit la tinerii care in seara de inviere se duc in cluburi si se destrabaleaza toata noaptea, ma uit la tinerii care considera ca este la moda sexul anal si oral, ma uit la numarul in crestere al homosexualilor, ma uit la tinerii care au cercei si tatuaje prin locuri greu de imaginat, ma uit la tinerii care au uitat de bunul simt in totalitate fata de tot ceea ce este in jurul lor, ma uit ingrijorat la faptul ca cei batrani pleaca dintre noi iar cei ce vin din urma nu au nimic care sa poata inlocui ceea ce se pierde prin plecarea lor, ma uit la faptul ca romanii isi vand pamantul strainilor pentru nimic (pamant crestin ce a fost aparat cu sange de strabuni), ma uit la numarul celor din baruri si la numarul celor din biserica, ma uit la crimele dintre frati, parinti si copii, ma uit la invidia si ura dintre oameni, ma uit la degradarea acestui popor...si lista e mare. Romanii au nevoie de un nou "Arsenie Boca", probabil numai unul ca el ar mai putea aduce la cararea cea dreapta pe multi dintre noi. Nici un crestin adevarat nu cred ca poate sa nege ceea ce a fost, este si va ramane el pentru noi. Eu personal, consider ca ceea ce se intampla acum in jurul nostru face parte din inceputul sfarsitului dar se spune ca nici Isus nu stie cand va fi acea zi a judecatii, ci doar Tatal.
Au fost multi profeti pana acum dar personal am cea mai mare incredere in ceea ce a spus Arsenie Boca, cuvintele lui asezate impreuna arata ca nu mai este mult:

1. Doar Sfanta Liturghie mai tine lumea.
2. Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari.
3. Intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc.
4. Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!
5. Sa ne spovedim si impartasim mai des, ca va sosi timpul cand se va lua Sfanta Liturghie la cer si nu se va mai savarsi pe pamant.
6. Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus.
7. Sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata. Ci va muri pe rand. Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara de leac.
8. Se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane.
9. O sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri.
10. Nu va mai trece multa vreme pana cand vor intra secera si ciocanul in tara si nu vor mai iesi aproape o jumatate de veac (asta spunea in timpul razboiului). Vi s-or lua pamanturile si veti lucra doua-trei familii cu cate-o vita. Viti duce si veti bea apa din parau si nu veti putea bea, caci apa va fi infectata si mirositoare. Se va termina acest razboi si cand va spune toata lumea [pace!, pace!], atunci sfarsitul va fi aproape. Se va certa frate cu frate, se va ucide copil cu parinte, va veti duce la morminte sa spuneti mortilor [iesiti voi, ca intram noi]. Cand n-or mai fi hotare intre tari, cand s-or inmulti religiile si oamenii vor avea libertatea de-a face ce voiesc, atunci va fi vremea sa va pregatiti de Judecata cea Mare...

Last edited by maverick_65; 14.03.2013 at 02:04:02.
Reply With Quote