![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt sigura ca asa este ,dar parastasul si pomenirea nu sunt pe 29 nov.?
Pentru ca daca as merge ar insemna sa lipsesc doua zile de la servici si nu stiu daca voi putea. Un vis al meu este sa merg acolo in acea zi ,cred ca este minunat intr-adevar. Multumim pentru invitatie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-o fi ostenit si doamna cu pricina...? O fi suferit ...? S-a jertfit ...pana la moarte? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca unii se ingramadesc pe la meciuri si specatacole de magie, eu prefer sa alerg la la asfel de Minuni! |
|
|||
|
|||
![]()
George shi altadora,
va intzeleg entuziasmul, dar de entuziasm ne pazeau sfintzii ca asha au spus ca multzi il vor primi cu entuziasm pe acela (antihristul) shi daca aceshtia se pun langa Iisus ca sa ii urmam pe ei shi nu pe Maica Domnului, inseamna ca este clar o mare ispita venita prin aceia... deci chiar daca minunile shi vindecarile shi mesajele voastre sunt entuziasmante shi ne trimit la a merge shi a ne convinge, poi ce altceva sa mai doresc sa ma lamuresc fiindca ma lamuresc cuvintele acestei Desanka, fiindca ea a cerut sa urmeze creshtinii pe ea shi nu pe Preasfanta Fecioara Maria, Nascatoare de Dumnezeu... Deci ce sa vrem? sa vedem minuni sau sa ne vindecam de ceva boli dar sa ne primejduim credintza? eu o vad ca shi pe o ispita shi inshelare cam ca shi in cazul lui Mahomed, ca shi ala se credea Duhul Sfant shi cerea a fi urmat el shi nu Hristos, dar daca ala zicea sa nu te pui alaturi de Dumnezeu shi spunea ca este o mare uraciune sa te ridici la a crede ca eshti fiu a lui Dumnezeu, aceasta spune ca ei sunt fii ca shi Iisus, deci exact opus mahomedanismului din acest punct de vedere, astfel ca daca islamul este contra bisericii, aceshtia sunt pentru biserica shi se pun laolalta creind o antiteza intre ei, adica o antiteza la mahomedanism ca shi cum asta ar fi ortodocsia, dar chiar daca sfatuiesc exact ce sfatuieshte ortodoxia, taie doar doua lucruri esentziale, adica sa nu ascultam de Fecioara Maria ci pe Desanka shi Oliver, shi ne invatza ca Duhul Sfant a nascut shi pe altzii ca shi pe Iisus, deci il banalizeaza shi il transforma intr-un fel de nimeni ca doar shi altzii, shi de ce nu chiar totzi nu am putea sa fim nascutzi de Duhul sfant... dar tocmai asta este culmea ca defapt chiar aici vrea sa bage zidul intre noi shi Hristos in sensul ca nu trebuie sa ajungem shi noi fii nascutzi de Duhul, poi asta este ca trebuie shi noi sa fim fii, daoar ca nu de capul nostru ci doar prin Hristos care ne impartasheshte numele Sau shi nashterea Sa din Tatal shi Preasfanta Fecioara, shi ne face chiar fratzi ai sai... doar ca este lunga copilarie shi ucenicie shi acestea nu se fac asha printr-o minune marshava ce cauta sa inshele shi sa-tzi ia ochii ca sa te faca sa primeshti alte credintze... poi ne spun parintzii ca vor venii zile cand satanele vor venii la oameni plini de puterile lor de inshelare shi de minunile lor de neinchipuit dar vor face semne mari shi minuni ca sa inshele chiar daca nici cei care le vor face nu ishi vor da seama ca sunt inshelatzi, ca asta ar putea sa insemne ca shi unii dintre cei aleshi se vor inshela... deci e foarte greu... dar mie imi este deajuns aceasta idee, sa spui sa itzi urmeze tzie shi nu Preasfintei Fecioare... shi sa indemni pe altzii sa mearga la Biserica, poi ea de ce nu tzinea legatura cu Biserica ortodocsa? ei de ce nu mergeau? ca insushi Hristos tzinea legatura shi mergea la Templu, la Sinagoga, la Ioan Botezatorul deci ea de ce nu folosea mijloacele sfintzitoare? asta iar imi pare ca este un alt motiv suficient sa-mi dau seama ca sunt mari inshelatzia shi sa nu imi vina decat sa-i compatimesc... acuma ma intreb parintele Arsenie Boca sa fi fost shi el un inshelat? El macar mergea la Biserica... :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si intr-adevar este minunat. Rugati-va parintelui si daca va doriti cu adevarat sa veniti va va ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
pt vsovi
dezvolta te rog "acum ma intreb parintele Arsenie Boca sa fi fost si el un inselat? el macar mergea la biserica..." pt ca inclin sa cred ca nu prea stii multe despre el si daca te-ai referit la el ca si cum ar fi fost si el un inselator chiar nu stii nimic despre ceea ce inseamna un preot cu mult har si mai cu seama despre parintele Arsenie Boca. Te-as sfatui ca inainte sa faci astfel de presupuneri sa ii citesti viata, sa aflii minunata lui lucrare duhovniceasca savarsita in timpul vietii. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine v-am regasit!
Inca n-ati incheiat subiectul despre "minunile" din Arad? Parintele Arsenie Boca, daca ar fi trait, din doua cuvinte i-ar fi lecuit pe toti cei care se lasa inselati. I-am citit viata, a fost un crestin autentic si un preot cu har deosebit. Vi s-a parut ca fac prea multa galagie? Si daca am dreptate? Ce ar fi spus Pr. Cleopa de exemplu? Sau Pr. Ilarion Argatu? Si multi, multi alti traitori in duh. Oameni care s-au luptat toata viata lor cu diavolul, care au facut moliftele Sf. Vasile, care l-au auzit urland din gura celor posedati. Unul dintre acestia ar fi avut mai multa autoritate, ar fi avut dreptul sa spuna lucrurilor pe nume. In fine, fiecare sa creada ce vrea. Descoperirea prin traire, prin experimentare este autentica. Depinde de fiecare dintre noi cat discernamant are, cat este de dispus sa cerceteze. Celor "impatimiti" , partizanilor sectei din Arad le recomand doua carti in care se explica destul de clar fenomenul: Dionisios Farasiotis- "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie" (cititi cu atentie descrierea personajului Babaji, seamana izbitor cu "domnul" din Arad) Parintele Rodion- "Oameni si demoni" Lectura placuta! Ar fi o idee buna sa se incheie odata pentru totdeauna tema aceasta. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Ovidiu ,parintele Arsenie Boca avea puteri pe care noi nu ni le putem explica ,dar el a ajutat oamenii in alt fel , nu prin dezvaluirea acestor insusiri.
El ajuta oamenii sa se mantuiasca ,el spunea in fata omului de ce greseli se face vinovat ,avea un fel direct de a fi pe care eu il agreez foarte mult.Medicamentul dat de el era amar dar facea foarte bine. Daca l-as fi cunoscut mi-ar fi dat multe asemenea medicamente sa ma invat minte. E adevarat ,as vrea sa merg acolo ,la parastas ,el ajuta si acum ,am in casa o poza a parintelui care parca te priveste din orice directie te-ai uita. Am si acatistul lui si cateva povete de folos. |
|
|||
|
|||
![]()
Acest eretic se crede ceva ce nu poate fi! Sane gandim ca Sfanta Scripnura nu azis ca: Va veni iisusul Oivian". Ci Sfanta Scriptura a zis: " SI MULTI PROOROCI MINCINOSI SE VOR RIDICA SI VOR AMAGI PE MULTI"! si iarasi zice: "SI MULTI SE VOR LUA DUPA INVATATURILE LOR RATACITE SI, DIN PRICINA LOR, CALEA ADEVARULUI VA FI HULITA!"(II Petru. II, 2).
Unii tineri din zilele noastre s-au saturat de "foame" si vor sa profite de pe urma celor slabi duhovniceste... Asemenea si in acest caz. Fiecare care vrea sa scape de munca cinstita, gaseste o metoda, buna sau rea; insa acest eretic a gasit-o pe cea mai rea, bineinteles neplacandu-i munca cinstita... Nu mai va luati dupa toate prostiile fiecarui individ cazut psihic intr-o "gaura neagra", ca sa nu ajungeti lafel! |
|
|||
|
|||
![]()
subscriu la ce spune eva, lasa-ti-o pe desanca sa se odihneasca in pace ma rog daca poate:D oricum cine ii tine parte si debiteaza ineptiile alea ca desanca a fost intruparea Duhului Sfant ii c-am trimit la psihiatru
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stimata Doamna, | Mihnea Dragomir | Generalitati | 47 | 10.08.2012 10:35:00 |
Desanka Nicolai | g_giorgian | Generalitati | 63 | 04.11.2009 18:47:33 |
|