![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
și a făcut niște comentarii la adresa pr. Cleopa, pe acest subiect, lăsând sa se înțeleagă că ar fi rătăcit. de ce l-ar lua în brațe ierarhia BOR? |
|
||||
|
||||
![]()
asta chiar nu am stiut
|
|
||||
|
||||
![]()
există chiar și un clip, în care Danion Vasile își explica poziția.
făcuse niște pelerinaje la unele mănăstiri din Rusia și afirma că noi am greșit adoptând calendarul nou. reporterul ii aduce aminte de poziția față de stilisti pe care pr. Cleopa și-a exprimat-o deseori. "dat ce, pr. Cleopa nu poate gresi?" a răspuns. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Esti sigur ca poti sa arunci cu piatra? Ai studiat bine problema?
|
|
||||
|
||||
![]()
ar fi bine să îi studiați înainte pe cei pe care vreți să-i urmați, să vedeți dacă merg cu adevărat pe calea ortodoxiei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am urmarit discursul lui Danion Vasile de la miting si nu am ce sa-i reprosez. A vorbit fel ca si alti ortodocsi adevarati, calugari sau mireni.
Cinste tuturor celor care au avut curajul de a merge la miting si mai ales de a vorbi. E clar ca se vor alege cu niste ,,complimente", dar cred ca au simtul umorului... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sa fii de acord sa existe legi care sa permita controlul total? Pe cine sa învestim cu o astfel de incredere? Tie ti-ar conveni sa am acces la toate datele tale. Tu iti dai seama in ce se poate transforma Romania? Intr-un mare experiment Pitesti, de tip electronic. Fiecare va dori sa aiba acces la datele altora. Asta este ortodoxia? Eu cred ca nu. Cei care stiu cu adevarat ce este ortodoxia nu vor sa mai aiba un numar in loc de nume si nu vor ca oamenii sa se mai spioneze unii pe altii, ci sa traiasca in iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele. |
|