Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Tu, draga Catalin, treci de la una la alta, amesteci borcanele si faci o varza aici care nici macar nu face subiectul topicului. Renunta te rog la mania persecutiei si nu mai lua alura asta de Don Quijote care se lupta cu morile de vant. In cazul de fata alegerea unui nou Papa am considerat ca a meritat comentariile de rigoare. Sa nu uitam ca este un om care ii reprezinta pe alti 1.200 mil. oameni. Nu se compara cu luteranii, adventistii samd.
|
Mirela, nu era vorba de comentarea unui eveniment, dar se scria ca si cum Papa era un ierarh ortodox, cineva care va propovadui ortodoxia. E un om obisnuit, tu de exemplu esti mai mare decat papa, din punct de vedere spiritual. Papa nu e nici botezat, doar in BO exista Sfinte Taine. De aceea un sfant e diferit de o persoana populara sau care face chiar acte de caritate. Mie mi s-a parut ca una e propaganda oficiala si alta ce se intampla inainte de alegeri, de exemplu ca in trecut mergea numai cu masina. Nu cred ca e o lupta cu morile de vant, marturisirea adevarului nu e niciodata degeaba.