![]() |
![]() |
|
#11
|
|||
|
|||
![]()
Permiteti-mi va rog sa va scriu despre ultima mea "descoperire" culinara: bulgur.
Pentru cine nu stie: Bulgur e aidoma malaiului de porumb, care se umfla daca se toarna apa fiarta peste el, marindu-si volumul de cateva ori . In final bobul ajunge de marimea bobului de orez. Se foloseste ca salata si se prepara adaugandu-i cubulete de legume (castraveti, rosii, un mar, masline, stafide, etc), alune prajite (in tigaie fara ulei), patrunjel taiat marunt si ulei si otet, sare si piper. Daca gasiti ulei de arahide, acesta ii va da un gust deosebit. Salata se face cat ai clipi din ochi si e f gustoasa si satioasa. Practic ingredientele le stabileste cel, care prepara salata, dupa gust. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|