Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.03.2013, 10:27:21
beniamin777 beniamin777 is offline
Banned

Data înregistrării: 14.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noiembrie Vezi mesajul
5.Sa inteleg ca
Modul in care ati aranjat postarea face sa se inteleaga ca anumite afirmatii ale dvs. imi apartin. Va rog, delimitati clar spusele dvs. de ale mele.
Vechi 18.03.2013, 17:33:43
Noiembrie's Avatar
Noiembrie Noiembrie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.01.2013
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de beniamin777 Vezi mesajul
Modul in care ati aranjat postarea face sa se inteleaga ca anumite afirmatii ale dvs. imi apartin. Va rog, delimitati clar spusele dvs. de ale mele.
Ooooo Doamne, cu ce gaselnita mai veniti!!!Chiar ma amuzati copios! V-am raspuns punctual la afirmatiile dvs. vizavi de ceea ce va scrisesem intr-un mesaj anterior...Asa ca....hai lasati-o moarta...Oricum , e clar ca necuratul lucreaza si graieste prin indivizi care vin sa incerce tulburarea dreptei credinte, astfel incat nu voi mai risipi orzul pe gaste...Numai bine!
ps. Atentie..."apa vie" este pentru toti cei insetati de adevar, cu sinceritate, iar mistificatorii plini de "bune intentii" raman papusi de lemn dansandu-si limitarea pe calea inspre iad, unde arderea e vesnica...
pps. Degeaba se poarta culoarea alba daca se uita ca nuanta luminii vesnice este TOTAL diferita...

Last edited by Noiembrie; 18.03.2013 at 17:36:04.
Vechi 18.03.2013, 18:28:11
Banned

Implicit

Citat:
Ooooo Doamne,
"Sa nu iei in desert Numele Domnului" - spune porunca.

Citat:
cu ce gaselnita mai veniti!!!Chiar ma amuzati copios! V-am raspuns punctual la afirmatiile dvs. vizavi de ceea ce va scrisesem intr-un mesaj anterior...Asa ca....hai lasati-o moarta...

Va place cum arata postarea aceasta?
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1403
Oricine citeste poate crede ca tot ce este incadrat in chenar este "postat de beniamin777" (desi ceea ce este numerotat va apartine).

Nu este nici o gaselnita. Doar ca nu as vrea sa mi se atribuie, in mod nemeritat, vreuna din ilustrele dvs. afirmatii. Nu sunt demn de asa ceva. O recunosc cu umilinta.
Vechi 19.03.2013, 00:05:46
Noiembrie's Avatar
Senior Member

Wink

Citat:
"Sa nu iei in desert Numele Domnului" - spune porunca.

Va place cum arata postarea aceasta?
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1403
Oricine citeste poate crede ca tot ce este incadrat in chenar este "postat de beniamin777" (desi ceea ce este numerotat va apartine).

Nu este nici o gaselnita. Doar ca nu as vrea sa mi se atribuie, in mod nemeritat, vreuna din ilustrele dvs. afirmatii. Nu sunt demn de asa ceva. O recunosc cu umilinta.
Hmmm, de fapt nu imi placeti dvs....De fapt nu persoana, ci gandirea dvs si felul in care vorbiti aiurea pe aici, asta nu imi place...Iar numele LUI eu nu il iau niciodata in desert, desi am convingerea ca domnia voastra e familiarizata cu desertul, deoarece majoritatea afirmatiilor pe care le faceti denota Sahara pe care o aveti in materie de credinta si adevar! Dumnezeu sa ne ierte pe toti! Pe dvs. ca vorbiti aiurea , pe noi ca va citim...

Last edited by Noiembrie; 19.03.2013 at 00:07:51.
Vechi 19.03.2013, 17:11:43
Banned

Implicit

Citat:
Hmmm, de fapt nu imi placeti dvs....De fapt nu persoana, ci gandirea dvs si felul in care vorbiti aiurea pe aici, asta nu imi place..
Cu cateva minute mai devreme, intr-o postare anterioara spuneati ca sunt amuzant.

Schimbarile acestea bruste si categorice spun muuulte (ca sa va parafrazez).
Vechi 19.03.2013, 17:27:55
Noiembrie's Avatar
Senior Member

Wink

Citat:
Cu cateva minute mai devreme, intr-o postare anterioara spuneati ca sunt amuzant.

Schimbarile acestea bruste si categorice spun muuulte (ca sa va parafrazez).
Spune, normal ca spune....Dar stiti ce spune? Ca cineva care poate fi amuzant, devine rapid enervant cand umorul lui isi pierde farmecul initial...Deci...cugetati ceva mai muuuult si cine stie, poate redeveniti amuzant si nu penibil...Va salut!
Vechi 19.03.2013, 18:16:52
Noiembrie's Avatar
Senior Member

Implicit din nou ON topic!

Oamenii care parasesc bisericile istorice cum le numiti sunt cei slabi, pierduti, rataciti in mreaja ademenitoarelor promisiuni ale unor sectari doritori sa isi faca prozeliti. Cunosc multe exemple de indivizi plecati din ortodoxie, la adventisti de ex. pt li s-a promis ajutor material. Au angajat-o pe ea vanzatoare si pe el om de servici la biserica. El a si refuzat sa lucreze altceva ca cica nu vrea sa strice sabatul...Habar n-au de biblie, in schimb citesc cartile cucoanei Elle G. White.Apoi multi trec la iehovisti, deoarece efectiv nu cunosc scrierile scripturistice si se lasa aburiti de "misionarii" care sunt extrem de insistenti.In general pleaca din biserici cei slabi cu duhul, cei care simt ca pot avea un profit, cei care nu stiu pretui adevarul si calea ce duce spre mantuire. Ce am remarcat eu este ca in bisericile astea de tip adventist, baptist, penticostal, se face o parada a modei la greu, se face diferenta crasa intre "ai lor" si restul...In plus se vorbeste foarte urat despre ortodocsi, catolici, etc.Ca o concluzie a mea, toti care renunta la dreapta credinta , la adevarul biblic nemistificat sunt oamenii slabi, prea lenesi ca sa cerceteze scriptura si prea surzi/orbi , ca sa asculte, respectiv sa vada cat de mult gresesc si cat au de pierdut! Doamne ajuta!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09