![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Modul in care ati aranjat postarea face sa se inteleaga ca anumite afirmatii ale dvs. imi apartin. Va rog, delimitati clar spusele dvs. de ale mele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps. Atentie..."apa vie" este pentru toti cei insetati de adevar, cu sinceritate, iar mistificatorii plini de "bune intentii" raman papusi de lemn dansandu-si limitarea pe calea inspre iad, unde arderea e vesnica... pps. Degeaba se poarta culoarea alba daca se uita ca nuanta luminii vesnice este TOTAL diferita... Last edited by Noiembrie; 18.03.2013 at 17:36:04. |
|
|||
|
|||
![]()
"Sa nu iei in desert Numele Domnului" - spune porunca.
Citat:
Va place cum arata postarea aceasta? http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1403 Oricine citeste poate crede ca tot ce este incadrat in chenar este "postat de beniamin777" (desi ceea ce este numerotat va apartine). Nu este nici o gaselnita. Doar ca nu as vrea sa mi se atribuie, in mod nemeritat, vreuna din ilustrele dvs. afirmatii. Nu sunt demn de asa ceva. O recunosc cu umilinta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Noiembrie; 19.03.2013 at 00:07:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Schimbarile acestea bruste si categorice spun muuulte (ca sa va parafrazez). |
|
||||
|
||||
![]()
Spune, normal ca spune....Dar stiti ce spune? Ca cineva care poate fi amuzant, devine rapid enervant cand umorul lui isi pierde farmecul initial...Deci...cugetati ceva mai muuuult si cine stie, poate redeveniti amuzant si nu penibil...Va salut!
|
|
||||
|
||||
![]()
Oamenii care parasesc bisericile istorice cum le numiti sunt cei slabi, pierduti, rataciti in mreaja ademenitoarelor promisiuni ale unor sectari doritori sa isi faca prozeliti. Cunosc multe exemple de indivizi plecati din ortodoxie, la adventisti de ex. pt li s-a promis ajutor material. Au angajat-o pe ea vanzatoare si pe el om de servici la biserica. El a si refuzat sa lucreze altceva ca cica nu vrea sa strice sabatul...Habar n-au de biblie, in schimb citesc cartile cucoanei Elle G. White.Apoi multi trec la iehovisti, deoarece efectiv nu cunosc scrierile scripturistice si se lasa aburiti de "misionarii" care sunt extrem de insistenti.In general pleaca din biserici cei slabi cu duhul, cei care simt ca pot avea un profit, cei care nu stiu pretui adevarul si calea ce duce spre mantuire. Ce am remarcat eu este ca in bisericile astea de tip adventist, baptist, penticostal, se face o parada a modei la greu, se face diferenta crasa intre "ai lor" si restul...In plus se vorbeste foarte urat despre ortodocsi, catolici, etc.Ca o concluzie a mea, toti care renunta la dreapta credinta , la adevarul biblic nemistificat sunt oamenii slabi, prea lenesi ca sa cerceteze scriptura si prea surzi/orbi , ca sa asculte, respectiv sa vada cat de mult gresesc si cat au de pierdut! Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|