![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica adventista e o institutie umana, condusa de oameni, care pot gresi, asa ca nu va mai imaginati ca e fara pata. Diferenta dintre biserica dumneavoastra si Biserica este ca in Biserica e interzis pacatul, chiar daca membrii Bisericii il comit, iar la dumneavoasta e acceptat pacatul; fiind acceptat pacatul oamenii se cred sfinti fara sa fie. Avortul care se practica in clinicile dumneavoastra (userul banat a fost intrebat despre asta si nu a negat) este un exemplu de pacat care se practica cu acordul asazisei biserici. Ar mai fi si altele. A fost pe aici un user care a plecat din biserica adventista si care ne spunea de ce stau oamenii in biserica adventista. Pentru ca oamenii au nevoie sa se simta valorosi. Unii se simt valorosi daca invata doua citate despre sabat si le repeta la nesfarsit, altii daca isi imagineaza ca au inteles acele citate iar apropiatii lor nu, altii ca au posibilitatea sa ia cuvantul in adunarea saptamanala ca sa spuna cum au luptat ei sa duca adevarul in lumea asta etc. Este un nivel elementar al cautarii stimei de sine; il vedem si in alte locuri. Unii se simt superiori ca sunt ortodocsi/catolici/protestanti, altii ca sunt ardeleni, altii ca sunt nemti, altii ca au prieteni sus pusi etc. Sincer, nu am intalinit nici o secunda la neoprotestantii de pe acest forum ceea ce consideram elementar in materie de credinta si evolutie duhovniceasca: lupta cu pacatul, durerea ca marea masa a omenirii se afla in pacat, ce am putea face sa-i ajutam, cum am putea sa devenim mai sfinti etc. Toate aceste lucruri cu care se lupta crestinul obisnuit catolic (si ortodox, presupun) sunt inexistente la dumneavoastra, cel putin in discutiile de pe acest forum. Si avea dreptate userul de mai inainte. In esenta asta e: ati cazut in ispita de a va pune singuri cununa de invingatori inainte chiar de a incepe lupta. Last edited by nutucutu; 19.03.2013 at 21:16:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Din cate se vede, nici dvs. nu sunteti mai presus. Ati spus multe minciuni despre adventisti. Mintiti si in ultima postare. O fi vreo epidemie de minciuna. Poate ma contaminez si eu. Last edited by beniamin777; 19.03.2013 at 21:18:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. De retinut faptul ca aceasta interpretare nu reprezinta un punct de doctrina a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea mea in ceea ce priveste Scriptura. Ca sa vedem si noi ce va deosebeste pe voi de bisericile care "isi atribuie autoritate asupra Scripturii".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, atunci cand crezi ca biserica ta este superioara Scripturii, lucrurile se schimba. Daca Sfanta Scriptura spune ceva iar biserica spune altceva, faci ce spune biserica, ignorand Cuvantul lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: unic arhanghel? Glumesti nu? Daniel 10:13 te contrazice amice |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si pe acest topic ati fost intrebati daca in clinicile dumneavoastra se practica avortul si nimeni n-a raspuns transant: NU. Verificati-va clinicile adventiste si vedeti singur daca e sau nu minciuna ce s-a discutat pe forum. Dar nu e numai asta. Eu stiu de o familie distrusa datorita adventistilor care racolau membri iar asta e pacat. Deasemenea, stiu ca dumneavoastra credeti ca ortodocsii si catolicii se pot mantui dar nu ezitati sa bateti pe la usile lor sa-i atrageti in secta dumneavoastra, provocand scandaluri si dureri in familii, doar ca sa va mariti numarul de membri. Daca i-ati indemna pe oameni sa fie buni ortodocsi sau catolici v-as considera de buna credinta. Sau tot trambitati pe drumuri ca aveti legatura directa cu Tatal Ceresc, ca numai Lui si Fiului va rugati voi, ca Duhul Sfant vi se releva personal, ca n-aveti nevoie de preoti pentru spovada, iertarea pacatelor. Pai daca tot credeti toate astea, de ce mai aveti nevie de adunari ca sa vi se descifreze Scripturile? Doar sunteti capabili singuri sa o faceti. Daca ati fi de buna credinta ati sta acasa sa studiati Scriptura si in rugaciune cu Sfanta Treimie. Asa faceti aceleasi lucruri pe care le fac si catolicii sau ortodcsii, mergeti la biserica si ascultati de pastorul dumneavoastra insa va luati liberatatea sa-i acuzati si judecati pe ortodocsi sau catolici care fac acelasi lucru, dar care, de buna credinta, marturisesc deschis ca au nevoie de toate astea. Iar asta e tot o minciuna in care va scaldati. E o ipocrizie sa-i acuzi pe altii ca merg la altii mai invatati sa li se descifreze Scipturile cand faceti acelasi lucru. Sau, a spune "sola Scriptura" si Isus Hristos si arthanghelul Mihail este una si aceiasi persoana, lucru care nu e scris in Scripturi, denota iarasi minciuna. Ori eliminati NUMAI din credinta dumneavoastra si admiteti ca luati in calcul diverse revelatii/talcuiri ale unora, ori puteti fi considerati micinosi, deoarece credinta dumneavoastra nu se intemeiaza NUMAI pe Scripturi, asa cum sustineti. etc, etc, etc... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|