Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2013, 01:48:50
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-cred ca nu ai inteles bine eu il apreciez pe Parintele Cleopa si invatatura lui pt ca este ortodoxa si in duhul sfintilor,pe de alta parte nu pot sa fiu de acord cu o invatatura gresita a p Argatu,care ii duce pe credinciosi la inselare
I-ai pus pe cei doi in antiteza ceea ce mi se pare o greseala fatala. Legat de parintele Cleopa imi amintesc de un alt "cautator" inversunat caruia a trebuit sa-i spuna Parintele Iustin, pe care il lua drept coaliat, ca e smintit: Vasile Danion!
Ceea ce faci tu, mai ales in Postul Mare, este dureros de trist, fiindca starneste controverse si dezbateri penibile, in loc de retragere in rugaciune si smerenie.

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-in ratacire ii duc pe credinciosi invataturile gresite,eretice..ecumeniste,neortodoxe

-aceste probleme eu cred ca trebuie discutate deschis pt ca privesc pe toti credinciosii si nu trebuie sa ne ascundem-zici de mine ca ce fel de user sunt dar de ecumenistii , ratacitii si ereticii (protestanti,catolici..atei) care misuna pe aici nu zici nimic?

-zici de mine ca ce fel de user sunt dar de ecumenistii , ratacitii si ereticii (protestanti,catolici..atei) care misuna pe aici nu zici nimic?
Daca omul are inima curata, sesizeaza fara efort ce este eretic si neortodox, si fiecare si-a cam facut o parere despre useri si parerile lor personale. Daca, duhovniceste, nu prezinta interes, nici nu mai luam in seama scrierile acelora. Dar tu, expunand astfel de exemple, tocmai dai apa la moara, celor pe care singur ii condamni!!!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)