Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2013, 00:32:05
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Iata unde duce apropierea si totusi distanta din virtual.
Acum, daca Dumnezeu a vrut sa traiesc intr-o "manastire", cand in Scandinavia, cand in Romania, eu ce pot sa fac?!? Hristos este peste tot, si vine cand Il chemi, oriunde te-ai afla. La fel si Sfintii Lui. Nu ai sa ma convingi ca sfintii murind, nu mai sunt. Ei sunt mai vii si mai prezenti ca oricand. Eu nu ador Bizantul, desi am fost in Sf. Sofia; dar ador ortodoxia, pe care am descoperit-o intr-un tarziu. Deci, argumentele tale nu sunt valide, celestial_pottery, desi stiu ca te-ai straduit. Incearca sa construiesti, nu sa darami, daca vrei un rezultat la eforturile tale.
Vreau sa inceteze conflictul asta stupid si subiectivismul cu ochelari de cal, de AMBELE parti. Iata ce vreau sa darim. De construit, Dumnezeu se va ingriji. Eu sunt doar un om.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 00:43:49
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Vreau sa inceteze conflictul asta stupid si subiectivismul cu ochelari de cal, de AMBELE parti. Iata ce vreau sa darim. De construit, Dumnezeu se va ingriji. Eu sunt doar un om.
Ceea ce numesti subiectivism cu ochelari de cal, este de fapt credinta mea si NIMENI nu mi-o va schimba.

Ma aflu pe un forum ortodox si doresc sa discut probleme de suflet cu ortodocsi ca si mine.
Spatiul nostru ortodox a fost invadat de catolici si neoprotestanti si nu mai putem discuta despre ceea ce ne intereseaza.

Daca vreti sa faceti ceva pentru linistea pe acest forum, atunci limitati-va la sectiunile care va sunt dedicate. Nu va mai bagati in discutia dintre doi ortodocsi, caci oricum nu avem un punct de vedere comun.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 00:47:28
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
Ceea ce numesti subiectivism cu ochelari de cal, este de fapt credinta mea si NIMENI nu mi-o va schimba.

Ma aflu pe un forum ortodox si doresc sa discut probleme de suflet cu ortodocsi ca si mine.
Spatiul nostru ortodox a fost invadat de catolici si neoprotestanti si nu mai putem discuta despre ceea ce ne intereseaza.

Daca vreti sa faceti ceva pentru linistea pe acest forum, atunci limitati-va la sectiunile care va sunt dedicate. Nu va mai bagati in discutia dintre doi ortodocsi, caci oricum nu avem un punct de vedere comun.
Of, iar nu ne intelegem. Ma refeream la cearta stupida de pe acest forum.
Asta imi aduce aminte de razboiul peloponesiac. Cronicile spun ca cei cautati cu cea mia mare inversunare spre a fi macelariti erau cei care, desi apartineau nominal vreunei tabere, voiau sa ia o atitudine neutra. Adica cei ca mine.
Va urez tutror noapte buna.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2013, 02:43:31
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Of, iar nu ne intelegem. Ma refeream la cearta stupida de pe acest forum.
Asta imi aduce aminte de razboiul peloponesiac. Cronicile spun ca cei cautati cu cea mia mare inversunare spre a fi macelariti erau cei care, desi apartineau nominal vreunei tabere, voiau sa ia o atitudine neutra. Adica cei ca mine.
Va urez tutror noapte buna.
Ca cearta este stupida, sunt de acord. Cauza acestor certuri ti-am aratat-o putin mai sus.
Iar cu neutralitatea ta nu m-ai convins, dar chiar deloc.

Tocmai de aceea se impune o respectare a sectiunilor. Ati inceput la sectiunea pentru catolici si v-ati intins acum la toate.

Aceasta constituie o problema, avand in vedere ca nu avem un admin/moderator, care sa intervina, ca sa mai potolesca spiritele, ca din cei care toarna gaz pe foc, avem destui!
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 06:19:05
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Nu am înțeles; cine vă pune să îi băgați în seamă mai mult decât trebuie? Existau la un moment dat apeluri ale lui Lucian 008 și ale lui MihailC să fie ignorați sectanții, în special adventiștii, dar uite că utilizatori alde Ioanna, Iluminatu și alții nu le dau ei pace sectarilor, băgându-i în seamă mult mai mult decât trebuie, și pe niște lucruri răsuflate de mult.
Reply With Quote
Răspunde