![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Atata s-a vorbit despre cipuri, dar nu s-a avut in vedere ca noile acte vor avea amprenta digitala:
http://www.capital.ro/detalii-artico...m_campaign=b12 In felul acesta romanii sunt transformati a priori intr-un popor de infractori, care trebuie amprentati. Si aici nu exista varianta fara amprente. Sa le fie rusine guvernantilor ca accepta asa o injosire a poporului roman! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odata ce ele sunt pe legitimatia omului, acesta este considerat a fi un potential infractor; lucru departe de adevar, caci nu toata lumea face infractiuni, care sa necesite amprentarea. In schimb nu se face nimic pentru ingradirea libertatii de circulatie a infractorilor. Se bucura de aceeasi libertate ca si omul care respecta legea. Si atunci, nu putem decat sa susceptam ca Big Brother se ascunde ca intentie in spatele celor 2 amprente digitale luate tuturor. Se asigura de informatii, ca apoi sa puna saua pe oameni, ca doar ne pregatim de venirea Antihristului. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai vezi, trebuie sa stii inainte sa deschizi gura ca sa faci caz de ceva.
|
|||
|
|||
![]()
M-ai lamurit "bustean"... asa ca raman la parerea mea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorba ta: documenteaza-te. :)
Eu ti-am semnalat discrepanta, in rest, fa-ti treaba si pe urma deschide gura sa faci caz de ceva, frizand absurdul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu asemenea argumente nu ma convingi ca nu este o masura impotriva libertatilor omului. Dar poate ca "ultra-ortodocsi" ca tine vad altfel acesta problema, sustinand mai mult institutiile statul laic, decat pe aproapele. |
|