![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Si nici nu se poate face sa para ca au izvorat din ele?
Citat:
Esti o persoana documentata, fata de Miha-Anca, sigur ai sa poti raspunde la intrebarea asta. Si inca o intrebare: oasele albe cui apartin? E normal sa fie puse in biserica ortodoxa, spre inchinare? Citat:
Pai inghitim atatea teorii ale conspiratiei, despre evrei, despre catolici, despre neoprotestanti, masoni, etc. si ne sta in gat o mica conspiratie cu iz ortodox? Citat:
Personal, nu cred ca e singurul fals miracol. Tot in perioada in care ofensiva cipofoba a atins un apogeu (parca in 2009) o icoana de la Petru Voda a inceput sa planga tam-nisam, pentru foarte scurt timp iar stirea a trecut fara prea mari tamtam, chiar si din lumea orthoblogiei cipofobe. Probabil de undeva de mai sus s-a dat un avertisment ca s-a depasit masura. Mi se pare normal ca astfel de lucruri o data descoperite sa fie musamalizate, omul de rand ar incepe sa-si puna intrebari la care poate n-ar gasi cele mai bune raspunsuri. Daca intr-o biserica BOSV s-ar petrece un miracol din asta cu iz ortodox, ce ai zice? Fiind schismatici, sigur e o inselatorie. Dar daca schismaticii ar inmana trusa cu miracole unui aparent ortodox convins, care ar folosi-o intr-un context ortodox-ortodox, atunci ce am zice? Nu ca e miracol autentic? De ce n-ar fi? Citat:
Nu avea Danion interesul de a promova stilismul celor de la Slatioara? Nu este oare implicat in miscarea cipofoba, pentru care vreo jumatate de an a tinut conferinte explicandu-le tuturor ca el stie din surse ezoterice supersigure ca sunt cipuri in permisul de conducere ca pe urma sa recunoasca ca nu exista asa ceva? Nu a participat la ultima demonstratie cipofoba, de un ridicol esec (ca si celelalte), aratand ca practic n-a fost niciodata complet vindecat? De ce avea nevoie pentru a da astfel de "lectii"? Autoritate si credibilitate. Ori, asa ceva nu se poate construi doar cu carti si conferinte de o calitate duhovniceasca indoielnica (ma refer la conferinte, cartile lui nu le-am buchisit) Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.03.2013 at 19:13:08. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? | mihailt | Generalitati | 6 | 03.11.2010 21:11:49 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|