![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ecumenismul a devenit o forma de sincretism religios. Pentru unii este deja o noua religie, care incearca sa le impace pe toate. In Liturghie auzim un indemn: "Unitatea credintei si impartasirea Duhului Sfant...." cred ca este cel mai potrivit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna comparatie, cozia. Poate e asa, pentru ca omenirea trebuie sa treaca prin aceasta amagire, datorita celor, care nu cred.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu va lasati fratilor inselati de erezia ecumenista! Noi suntem ortodocsi si suntem, dupa cum bine credeti si stiti, Dreapta Credinta! Ecumenismul este un "joc politic interconfesional" ceea ce se impotriveste Asezamintelor Sfintilor Parinti. Ortodoxismul a fost atacat de mult de eretici, si nu credeti ca, dupa ce lumea aevoluat, au avansat si tehnicile de lupta impotriva acestei Sfinte Credinte. Sa fim Ortodocsi adevarati si sa ne pazim Legea Sfanta A Ortodoxiei, ca vazand ereticii sa vina la credinta cea dreapta! Nu va veni nimeni la credinta vazandu-ne pe noi ca nu pazim leagea credintei Sfinte mostenite de la Sfintii Parinti.
Cred ca Preotii si Episcopii nostri sa se ocupe de propovaduire, de catehizarea tineretului, de dizolvarea necredintei dintre cei ce sunt ortodocsi numai cu numele. Pana ce "ograda" noastra nu este curatita de toate aceste "uscaciuni" nu putem sa credem ce ei vor unitate si pace. Apropo, unitatea si pacea dezvoltata de ecumenisti perovine din decalogul francmasonic la porunca a 4-a, care impune fariseismul si fatarnicia ca sa captiveze intreaga lume! Ganditiva ca ecumenismul este o initiativa protestanta, francmasoniceasca si catolicista, deci, "Pomul Bum face roade bune, si pomul rau face roade rele" (Matei. VII.) Oare hristos a mintit cand a zis aceasta? ... Nicidecum! Deci, pomul rau face roade rele...! Daca doriti sa dezvoltam acest subiect anti-ecumenism, intrati pe forumul nostru: www.pravoslavia.myforum.ro |
|
||||
|
||||
![]()
Dar dc HRISTOS ne spune ca vor cadea si cei alesi,noi ce putem face ,cum sa ne impotivim !?!!.Mai bine sa ne vedem de propria mintuire.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar dc HRISTOS ne spune ca vor cadea si cei alesi,noi ce putem face ,cum sa ne impotivim !?!!:thumbsup:.Mai bine sa ne vedem de propria mintuire.
|
|
||||
|
||||
![]()
In 1972, ieromonahul Serafim Rose (+1982), vestit ascet si scriitor bisericesc din nordul Californiei, publica "Ortodoxia si religia viitorului", carte in care avertiza asupra primejdiei ecumenismului, in a carui raspandire vedea un pericol de moarte la adresa Ortodoxiei. Parintele Serafim socotea ca eforturile universaliste ale Ecumenismului de a uni toate bisericile crestine (si chiar pe cele necrestine) intr-o unica Biserica mondiala au rolul de a nimici trairea duhovniceasca in Hristos si de a pregati venirea lui Antihrist.
|
|
|||
|
|||
![]()
Epistola întâia către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel
5.3. Atunci când vor zice: pace și liniște, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca și durerile peste cea însărcinată, și scăpare nu vor avea. Matei 10.34 34. Nu socotiți că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie Luca, 12:51 51. Vi se pare că am venit să dau pace pe pământ? Vă spun că nu, ci dezbinare. Epistola întâia către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel 5.3. Atunci când vor zice: pace și liniște, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca și durerile peste cea însărcinată, și scăpare nu vor avea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar fiind vorba de viclenie, de lucrarea cui poate fi vorba? Intrebare retorica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodoxia si ecumenismul | Eugen7 | Dogmatica | 234 | 02.02.2017 23:49:09 |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Ortodoxia și ecumenismul monoteist | doctor_faustus | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 04.10.2010 22:48:14 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|