![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa stiti ca activez pe forum din 2010 si nu am facut cunoscute publicului problemele mele si nici nu am strigat pt ajutor. Pur si simplu,nu-mi pun nadejdea in oameni si nici nu mor de curiozitate sa stiu ce cred altii despre mine. Nelinistea imi vine din faptul ca oamenii incearca sa gaseasca in orice sansa si aspect al vietii lor,o gratificatie,un semn dinstict care ii diferentiaza net de restul prostimii,cautand merite deosebite acolo unde nici nu banuiesti. Poate ca am reactia asta deoarece in familia mea femeile nu sunt atat de infatuate ca sunt nascatoare,este firesc pentru o femeie,nu? Sunt femei normale,nu Superfemei sau zeite asa cum au devenit femeile in epoca moderna. Dar am in familie si 2 cazuri cu femei care nu au urmasi si vai si amar si de acelea!Toti cei din jur le-au adus in pragul depresiei strigandu-le zilnic ca nu au nici un rost,ca sunt vai de ele etc.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|