![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mulțumesc mult și pentru postarea textului despre rugăciunea din Ghetsimani; este un minunat fragment din lucrarea părintelui Sofronie Saharov, "Vom vedea pe Dumnezeu precum este" - o carte de o deosebită profunzime și frumusețe, pe care Dumnezeu m-a învrednicit s-o citesc recent. Dumnezeu să vă lumineze și pe dumneavoastră în tot ceea ce faceți!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca Last edited by laurastifter; 31.03.2013 at 20:32:50. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce il resping oamenii pe Hristos ? | Savonarola | Biserica Ortodoxa Romana | 79 | 18.01.2012 22:23:21 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Astrologii spun ca Mantuitorul nostru Iisus Hristos s-a nascut in iunie | tigerAvalo9 | Generalitati | 49 | 27.02.2009 23:29:27 |
|