![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Pai ce o fi in capul lui cand face astfel de daruri? Nu stie ca cel de langa el tine post? Pai atunci sa-l informam, cu buna cuviinta desigur, daca e un om simtit, n-are de ce sa se supere. Daca sunt alte motive, mai putin scuzabile, atunci cu atat mai mult n-are de ce sa-i pice rau "agiornamentul" informational. Citat:
Citat:
Sau in orice caz, in cazuri rarisime cand fac, isi canaresc mai bine faptele decat o fac multi credinciosi. Adica nu da vecinului indestulat "milostenie" ci da la unul care dupa cum zice vorba, chiar ii plangi de mila. Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
la asa afirmatie ma enervez eu, teist.
|
||||
|
||||
![]()
Celor care sarbatoresc Pastele inaintea noastra le spun Sarbatori fericite. N-am intalnit niciun romano-catolic sau reformat care sa ma intampine cu "Hristos a inviat" si nici n-am auzit ca ei intre ei sa se salute asa. Romani romano-catolici nu cunosc personal, insa pe maghiari chiar nu i-am auzit spunand. Doar pe greco-catolici i-am auzit spunand "Hristos a inviat". Romanii catolici din Cluj sunt marea majoritate greco-catolici, de aceea in vorbirea populara si familiara clujeana spunem " pastele ungurilor". "Sarbatori fericite" poti spune oricui care sarbatoreste ceva, fara a apela la formule specifice cultului/religiei respective si nespecifice tie.
Last edited by ioanna; 02.04.2013 at 09:53:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |