![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Hoția este păcat.
Vezi porunca a 8-a.
|
|||
|
|||
![]()
Din decalogul Micro$oft?
Sau produceau si evreii software pe timpul lui Moise? A, lasa-ma sa ghicesc, e vorba de lautarii de atunci, daca cineva compunea o melodie si altul o canta fara sa plateasca drepturile de autor, era omorat cu pietre. Umbla vorba ca primul care a copiat Decalogul, cuvant cu cuvant, si nu a platit (c) lui Moise, a fost si el omorat cu pietre.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.04.2013 at 16:54:35. |
|
||||
|
||||
![]()
Poți să faci mișto până nu mai poți. Câtă vreme folosești ceva fără să plătești se numește furt.
|
||||
|
||||
![]()
mai ales când ai la dispoziție o grămadă de programe free.
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate sunt destui care nu cunosc care-s gratuite si din comoditate apeleaza la cd-ul cu kiturile de instalare si crackurile aferente. Daca motanul25 tot a deschis topicul, am putea face o lista cu programele gratuite mai des utilizate.
Last edited by ioanna; 02.04.2013 at 18:12:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
e greu să dai o căutare pe google? |
|
||||
|
||||
![]()
....hm...hm...
|
|||
|
|||
![]()
Nu toate programele comerciale au echivalent in software free.
|
||||
|
||||
![]()
majoritatea au.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia uitati aici:
http://itsfoss.com/wps-office-micros...ne-for-ubuntu/ Deci, se poate fara "torrentuiri" de chestii hackuite. :D Daca se poarteaza WINE in Android, la revedere Termopanul lu' Billy! Last edited by Barsaumas; 04.04.2013 at 18:39:36. |
|