![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Antivirusul este un produs vândut prin constrângere pentru a contracara virusul ”fabricat” și răspândit anume pentru a te forța să cumperi prin drepturile de autor impuse abuziv prin lege. Astfel ele sunt legale, dar sunt imorale. Toate descoperirile sunt ”filtrate” de comisia de analiză a drepturilor de autor(vezi insulina) și dacă nu e vreun avantaj pentru cei din comisie(sau ”aparținătorii” lor de-același ”sânge”) atunci se mai așteaptă până se descoperă altceva(sau sunt cedate/cumpărate drepturile de autor) care ”eclipsează” pe cele aflate în stadiul de analiză și pe care astfel le ”depășește”. Creștinește e să împart cu aproapele bunul meu; ce avantaj suplimentar am eu dacă ar într-o zi țarina mea cu tractorul(pe care l-am inventat), iar vecinul meu își ară țarina cu boul în două săptămâni? Drepturile mele de autor îl împiedică pe el să aibă tractorul lui dacă nu-mi plătește cât vreau eu; deci invenția mea îl pune pe el să muncescă pentru mine? Numai dacă ne luăm după lege; nu și după Hristos. Oare a plătit cineva(vezi cazul paralizatului însănătoșit de la baia Bethesda) ceva lui Iisus pentru binefacerile date lor? De-aceea L-a răstignit fiindcă nu mai avea de lucru comisia de analiză. Last edited by Demetrius; 02.04.2013 at 18:17:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lezez oare drepturile lui Dumnezeu(că El a ”inventat-o”)? |
|
||||
|
||||
![]()
Daca gasesti un portmoneu cu bani, te folosesti de banii respectivi?
Daca gasesti pe net sau iti ofera cineva un program grafic crackuit, te folosesti de el? |
|
||||
|
||||
![]()
răspunsul îl găsești în "Brigada Diverse".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Crackul e o licenta ilegala, ce te ajuta sa te folosesti de programul respectiv, fara a plati produsul la producator. De exemplu, licenta pentru Adobe Photoshp e in jur de 1000E. Ma indoiesc ca utilizatorii casnici, ce folosesc photosopul pentru fun, au platit licenta,ci au instalat un program crackuit(piratat).Pentru fiecare serial number ar trebui sa platesti ca sa-l aflii, hackerul afla codul si ti-l spune, astfel nu mai platesti bani la producator ca-ti merge programul si fara licenta lor.
Last edited by ioanna; 02.04.2013 at 19:02:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
orice program licențiat este protejat și aici intervin hackerii. se crează un fișier care înlocuiește fișierul "run" original, ocolind sistemele de siguranță. nu e furt? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă vă uitați la amănunte, luați-le în considerare pe toate. |
|
||||
|
||||
![]()
e că atunci când cumperi un telefon de la "furaciosi", știind că este furat, dar te bucuri de prețul mult mai mic.
|
|