Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.04.2013, 18:02:27
Carmol Carmol is offline
Banned

Data înregistrării: 29.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
- Este foarte la subiect.
Daca nu ai alte argumente decat asta.. (atac ad hominem - atac la persoana = EROARE)

- Incompetenta nu se justifica, se condamna.
Iar acolo unde poate fi evitata, e bine sa fie evitata. (truism - folosit pentru a limita semantic un cuvant = EROARE)

- Cum era aia? (aici e doar prostie)

- Insa daca astepti totusi un raspuns, nu cred ca "biserica sustine dreptul statului de a folosi cetatenii de rand in razboi de autoaparare".
Si ce e aia "cetatean de rand"? Cand e vorba de mobilizare, nu cred ca exista mai multe soiuri de cetateni (care or fi alea?). - (non sequitur - concluzia nu reiese din premisa /// si ignoranta - nu cunosti problema dar iti dai si tu cu parerea - uite adevarul pozitiei bisericii http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=270 )

- Nu vad cum se aplica in dezbaterea de pana acum.
Sau e usor sa vezi cand ateul nu are argumente pentru a-si sustine o pozitie incearca sa descalifice argumentele celuilat ca fiind invalide, pe langa subiect, etc.
Daca esti genul indoctrinat si auto-suficient, categoric nu este nevoie.
Pentru cei in care mai este o farama de ratiune, este nevoie.
Cu placere :)
- Iti descalific argumentele folosind cea mai ferma si cinstita metoda - folosind logica.
Tu zici ca nu este rational sa iti arat ca logica ta presupune erori. Zici ca asta este o lipsa de argumente. Insa este lipsa de interes pentru un non-argument. Logica in sine are propriile mecanisme de a se apara de erori. Eu folosesc aceste mecanisme. Astfel eu detin pozitia rationala si nu tu care argumentezi impotriva ei.
Nu ai inteles nimic din ce am spus. Si ai dovedit nici ca nu stii sa citesti/intrepretezi un text. Mi-ai scos frazele din context. Ai separat exemplele de argumentele de care erau legate.
Esti reprehensibil pentru felul in care mi-ai macelarit fizic si intelectual cuvintele.

Eu am subliniat direct si la punct erorile/sofisemele. Ti-am zis si din ce categorie fac parte ca sa iti dai seama insa vad ca filozofia si logica iti sunt notiuni indepartate.

Probabil ca te-ai gandit ca este necinstit sa nu iti explic ca la bebelus ce si unde ai gresit insa nu este nevoie. Nimeni nu o sa stea sa iti explice pe degete ce gresesti in timp ce tu arunci cu prostii in stanga sau in dreapta incercand sa coplesesti prin volumul de informatii.

O conversatie cinstita nu se poate purta daca tu invoci mereu erori/sofisme http://en.wikipedia.org/wiki/Fallacy

Si daca vrei sa te limitezi la logica de carciuma nu avem ce discuta. Pozitia ta este din start comporomisa.

Multumesc.
Reply With Quote