Citat:
În prealabil postat de AlinB
- Este foarte la subiect.
Daca nu ai alte argumente decat asta.. (atac ad hominem - atac la persoana = EROARE)
- Incompetenta nu se justifica, se condamna.
Iar acolo unde poate fi evitata, e bine sa fie evitata. (truism - folosit pentru a limita semantic un cuvant = EROARE)
- Cum era aia? (aici e doar prostie)
- Insa daca astepti totusi un raspuns, nu cred ca "biserica sustine dreptul statului de a folosi cetatenii de rand in razboi de autoaparare".
Si ce e aia "cetatean de rand"? Cand e vorba de mobilizare, nu cred ca exista mai multe soiuri de cetateni (care or fi alea?). - (non sequitur - concluzia nu reiese din premisa /// si ignoranta - nu cunosti problema dar iti dai si tu cu parerea - uite adevarul pozitiei bisericii http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=270 )
- Nu vad cum se aplica in dezbaterea de pana acum.
Sau e usor sa vezi cand ateul nu are argumente pentru a-si sustine o pozitie incearca sa descalifice argumentele celuilat ca fiind invalide, pe langa subiect, etc.
Daca esti genul indoctrinat si auto-suficient, categoric nu este nevoie.
Pentru cei in care mai este o farama de ratiune, este nevoie.
Cu placere :)
- Iti descalific argumentele folosind cea mai ferma si cinstita metoda - folosind logica.
Tu zici ca nu este rational sa iti arat ca logica ta presupune erori. Zici ca asta este o lipsa de argumente. Insa este lipsa de interes pentru un non-argument. Logica in sine are propriile mecanisme de a se apara de erori. Eu folosesc aceste mecanisme. Astfel eu detin pozitia rationala si nu tu care argumentezi impotriva ei.
|
Nu ai inteles nimic din ce am spus. Si ai dovedit nici ca nu stii sa citesti/intrepretezi un text. Mi-ai scos frazele din context. Ai separat exemplele de argumentele de care erau legate.
Esti reprehensibil pentru felul in care mi-ai macelarit fizic si intelectual cuvintele.
Eu am subliniat direct si la punct erorile/sofisemele. Ti-am zis si din ce categorie fac parte ca sa iti dai seama insa vad ca filozofia si logica iti sunt notiuni indepartate.
Probabil ca te-ai gandit ca este necinstit sa nu iti explic ca la bebelus ce si unde ai gresit insa nu este nevoie. Nimeni nu o sa stea sa iti explice pe degete ce gresesti in timp ce tu arunci cu prostii in stanga sau in dreapta incercand sa coplesesti prin volumul de informatii.
O conversatie cinstita nu se poate purta daca tu invoci mereu erori/sofisme
http://en.wikipedia.org/wiki/Fallacy
Si daca vrei sa te limitezi la logica de carciuma nu avem ce discuta. Pozitia ta este din start comporomisa.
Multumesc.