![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=N.Priceputu;
Un arici, însă, cred că chiar te-ar ajuta.[/QUOTE] Imi place ideea,dar...sa zicem ca am sa gasesc arici,cum fac sa nu-mi plece??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
L.E. Apoi ai grijă să nu le lipsească niciodată melcii, insectele, râmele... și ce-or mai mânca. Last edited by N.Priceputu; 04.04.2013 at 21:28:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai,eu nu stiu sa-i deosebesc,care-i mascul si care-i femela... Anul trecut venea unul mic,pui cred,venea doar seara tarziu pana in apropierea cainelui,care mai ,mai sa rupa lantul...prindeam ariciul intr-o galeata si-l duceam in parcul din apropiere.Doar ca,dupa cateva zile aparea din nou,nu stiu daca era acelasi sau altul... |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt tare scumpi. Acum patru zile am gasit intr-un pet-shopniste puiumeti de arici la 100 euroi bucata. Daca nu eram in lipsa, chiar imi luam unul sau doi, si ii duceam la tara. Faceam si eu ca Sir Attenborough: le-as fi dat in fiecare seara omleta. Avem, Deo gratias! aricii locali, insa eu nu prea stau, decit vara mai mult, pe acolo.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 15:50:49 |
stihirile practice | madalinjomy | Muzica Bisericeasca | 3 | 29.06.2011 21:21:16 |
Invataturi crestine practice | spre_rasarit | Generalitati | 5 | 09.01.2011 10:11:21 |
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 22:52:32 |
sfaturi ortodoxe | The_Fallen | Generalitati | 1 | 23.12.2009 08:35:43 |
|