Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2013, 06:39:48
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
homeschooling-ul este o varianta foarte buna. Se poate practica si in Romania, doar sub o scoala umbrela din strainatate. Ar fi o varianta buna, dar nu tocmai usoara.E nevoie de cunostinte solide din partea parintilor.

E adevarat ca scolile ortodoxe particulare sunt foarte scumpe in Romania. Nu stiu daca ar exista o varianta ca acestea sa fie mai accesibile. La noi, in Tm sunt scumpe, dar in Moldova sunt neaccesibil de scumpe. Uneori ma gandesc: ptr cine sunt concepute, de au tarifele astea? Ca familia ortodoxa cu copii multi, nu isi poate permite o taxa de 800 lei copil.
Am auzit si eu de varianta asta cu scoala umbrela din strainatate. Insa este predarea in romana sau in engleza? Banuiesc ca este totul in limba scolii respective.

Scoala Ortodoxa din Constanta cred ca este cea mai ieftina. 420 lei / luna program normal.Mai sus ptr. programul mediu si cel prelungit. Ofera si burse destule. Cred ca sunt preturile asa jos ptr. ca nu este infiintata de Mitropolie, ci de parinti,preoti,invatatori. In Suceava am inteles ca mai este o gradinita unde este accesibil.
**
Daca nici macar ideile nu le impartasim, cum sa facem si ceva impreuna? Hm.
Reply With Quote