![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acu' trei minute vorbii cu doamna la telefon si fu la fel de socata ca si mine, incepu sa planga. Evident ca nu stia nimic despre asta si nu a scris ea nimic ! Are opt clase, habar n-are de calculator, de internet, de facebook ! Vad ca acel cont este la categoria "news / personality", cine stie ce persoana care-i vrea "binele" a creat contul ! Logic gandind, daca doamna ar fi stiut sa ghiceasca in cafea si in carti, credeti ca n-ar fi avut clientela? Se castiga bine,diabolesc de bine din "meseria" asta de ghicitoare, ar fi avut si bani de intretinere, si de medicamentele ei si ale copilului, si de paine (imi zise ca azi nu manca nimic-nimic, pentru ca nu avu) daca ar fi practicat-o. Insa nu e cazul. "reprezentantul primariei spune ca a avut o locuinta pe care a vandut-o" Da, intr-adevar asa este, insa este vorba si aici despre o poveste trista. Dupa ce comunistii au demolat casa parintilor doamnei si le-a dat un apartament, au intrat in datorii, i s-au imbolnavit si au murit parintii, i-a murit si un baietel la varsta de trei ani (doar ce aflai, imi spuse la telefon si nu cred ca ar fi fost in stare sa minta). In urma cu 18 ani, nemaifacand fata problemelor financiare, a facut greseala de a se imprumuta de la camatari (avand putina scoala si poate si naivitate,cine stie ce clauze o fi semnat in acel contract). Camatari care ulterior au inceput s-o ameninte si a fost nevoita sa vanda acel apartament, banii ajungand insa nu la ea. De aceea acum nu mai are dreptul la o locuinta (pentru ca, tehnic vorbind, a avut una si a vandut-o. practic insa, banii au ajuns la camatari). De aceea a depus pe numele baiatului actele pentru acea camaruta, insa dosarul poate inainta doar daca se achita datoria la intretinere. Va cer scuze daca am fost rautacioasa in mesajul precedent. E usor sa ne ghidam dupa aparente si sa judecam omul fara a cunoaste si cealalta fata a povestii, nu ? Daca m-a mintit doamna pe mine, va mint si eu pe dvs. Dar nu cred ca ar fi capabila de asa ceva. In plus, sunt actele doveditoare in sprijinul afirmatiilor dumneai. Va lansez nu doar dumneavoastra, ci si tuturor celor ce citesc acest mesaj, sa incerce macar s-o sune . Nu toata lumea are posibilitati financiare s-o ajute, dar fapta buna inseamna si sa dai un telefon si sa incurajezi cu o vorba buna un om aflat in necaz. Orice incurajare conteaza ! In plus, asa pot fi lamurite si neclaritatile de genul "de unde-a avut bani de aragaz, frigider, etc". Doamne ajuta ! |
|