Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2013, 17:11:06
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Andra, topicul este despre felul în care sunt văzute familiile cu mulți copii în societatea noastră. Ar trebui ca toți cei care n-avem (mulți) copii să ne abținem de la a ne exprima aprecierea și să lăsăm mai degrabă impresia că și nouă ne par ciudate astfel de familii? Sau să lăsăm să vorbească despre ei înșiși doar cei cu familii numeroase?
Dacă eu n-am fost vrednic, de ce să nu mă bucur că altul a fost (este)?

În plus, dintre persoanele care s-au exprimat aici nu numai una are copii.

L.E. Chiar și pentru cei care vor, nu este deloc ușor să găsească, în vremea mentalității actuale, pe cineva care să le împărtășească această concepție de viață.
Din cate am vazut, doar Lore are o familie numeroasa. In rest am auzit de 1-2 copii, ceea ce nu e nimic iesit din comun. Toti ne dorim 2 copii.
Dar mi se pare aberant ca persoane care fie sunt necasatorite, fie sunt casatorite dar utilizeaza mijloace de contraceptie, sa tina predici despre familii numeroase. Cred ca exemplul personal este singura metoda prin care poti demonstra ceva in legatura cu acest aspect.
Lore este intr-adevar un model pentru noi toti. Ne arata ca se poate si o felicit pentru asta.
Reply With Quote