![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze ca intervin din nou asupra acestui subiect, dar vad ca foarte multi dintre dumneavoastra dau tot felul de raspunsuri, pro sau contra, argumentate sau mai putin (stiinta, filozofie, religie etc) si nu inteleg de ce se bat atat de tare cap in cap ideile despre acest subiect. Parerea mea personala este ca homosexualitatea/lesbianismul este anormal, impotriva firii, impotriva legii lui Dumnezeu! Mi se pare atat de clar si de simplu, incat de aceea nu inteleg.
Oamenii care sunt in aceasta situatie nu trebuie judecati, condamnati, omorati, este clar. Trebuie tolerati, ajutati sa scape de aceasta anormalitate (daca si ei isi doresc, bineinteles), iar daca nu, trebuie lasati sa faca ce vor (suntem liberi cu totii nu-i asa?). Dar nu trebuie lasati sa incerce sa-i convinga pe altii ca este normal ceea ce fac, nu trebuie sa faca parada de lucrul asta si, mai ales, nu trebuie sa adopte copii.Nu este singurul pacat pe care-l practica omul. Si furtul este un pacat, si omorul si dependenta de alcool, tutun, droguri etc. Nu-i omoram pe acesti oameni, dar nici nu le spunem ca e bine si e normal ceea ce fac! Dimpotriva! Iar in ceea ce priveste dreptul acestor oameni la iubire pe care-l invoca unii, revin cu ceea ce am mai afirmat: au tot dreptul sa iubeasca (iubirea este o porunca dumnezeiasca pentru absolut toti oamenii), au dreptul sa iubeasca pe cineva de acelasi sex, au dreptul sa locuiasca cu acea persoana si sa-si imparta viata, ne iubim cu totii parintii, copiii, fratii, surorile, prietenii etc, dar nu facem sex cu ei! Sex facem cu sotul/sotia in vederea conceperii copiilor. Avem si placere atunci cand facem sex, asa a lasat Dumnezeu acest lucru, dar, asa cum spunea parintele Arsenie Boca, nu trebuie sa despartim rostul de placere , atunci cand e vorba de sex, mancare, bautura si sa alegem doar placerea, ca nu e bine. Care este scopul/rostul actului sexual in cazul acestor gen de relatii??? Doar satisfacerea unei placeri trupesti, atat! Iar crestinii stiu foarte bine ce inseamna placerea pur trupeasca, la ce duce...Sexul nu este vital pentru organismul uman precum mancarea sau bautura, se poate trai si fara (o pot spune atatia oameni atat barbati cat si femei, care au trait/traiesc ani multi fara sex, in deplina sanatate trupeasca si sufleteasca. Si daca tot am ajuns aici as avea si o intrebare pentru cei care ar vrea sa spuna ca oamenii au neaparata nevoie de sex: ce fel de sex face un barbat care este parte pasiva intr-o astfel de relatie, cum isi ''satisface'' nevoia organica (pe care o invoca)? Si ar mai fi multe de spus sau de intrebat, dar nu are rost... Imi cer scuze daca am plictisit sau am suparat pe cineva. Doamne ajuta tuturor! |
|