![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O alta marturie: http://www.homosexualitate.ro/stiuacum.html
" 1. Așa m-am născut și nu mă pot schimba, pentru că este ceva genetic. Am înghițit această gălușcă. Am citit multe cărți ca să găsesc răspuns la întrebările mele - de ce sunt atras de același sex. Majoritatea cărților îmi spuneau că nu mă voi putea schimba, că nu există nici o soluție. Dar tot ce știam din cărțile pro-homosexualitate era că asta era ceva înnăscut și că trebuie să mă accept așa cum sunt. 2. Am crezut ce mi-au spus ceilalți homosexuali pentru că îmi spuneau că lor le pasă de mine Așa am descoperit că în orice organizație există mentalitatea "Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră". Lucrurile nu puteau sta decât într-un singur fel. Al lor. Ceea ce m-a dezamăgit cu adevărat în legătură cu homosexualii a fost superficialitatea și obsesia pentru tineri. Apoi, era ceva absolut normal să ai 200 de parteneri sexuali pe an. Mie mi se părea nefiresc acest lucru. 4. Terapia pentru schimbare face rău Acum vreo opt ani am văzut un documentar despre Exodus. Era făcut de homosexuali. În film, această organizație ajunsese într-un orășel din Norvegia, iar unii homosexuali tineri se sinuciseseră. Se afirma că homosexualii nu se pot schimba și că fanaticii creștini nu au rușine atunci când le spun homosexualilor să-și reprime sentimentele și să pretindă că acum sunt heterosexuali. Ideea că homosexuali se vor sinucide dacă au de-a face cu vreuna dintre organizațiile pentru terapia homosexualității îmi fusese băgată în cap de activiștii homosexuali și ea este repetată de fiecare activist cu care încerci să discuți despre posibilitatea schimbării. În ciuda tuturor acestor mituri promovate de activiștii homosexuali, pot spune că toți anii pe care i-am petrecut apelând la terapia pentru schimbare au dat roade. Într-un fel, astăzi mă simt înșelat de activiștii homosexuali. M-au mințit. Eu sunt mult mai mult decât atracțiile mele. Nu mai cred că m-am născut așa. " |
|