Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2013, 16:47:18
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc Sophia...voi tine cont de sfatul si exemplul urmat de tine in acumularea de informatii pe acest subiect.

Mihai, eu daca am pus o astfel de intrebare, inseamna ca am pus-o pt ca am niste informatii referitoare la astfel de legislatii si de aceea solicitam raspuns DOAR din partea cunoscatorilor respectiv si ma repet "care au trecut recent prin problemele de acest gen sau a celor care desfasoara o activitate in domeniu: preoti parohi din orase mari, persoane care au afaceri in domeniul serviciilor funerare sau persoane care au avut recent vreun deces in familie"....
Asa cu "nu stiu" si "nu cred" eu stiu deja...de aceea am specificat ca nu doresc ca acest topic sa fie umplut de postari doar de dragul de a posta...credeti-ma ca am deschis acest topic cu FFFF MARE interes si nu ca sa ma aflu in treaba sa fac statistici daca forumistii de aici stiu sau nu stiu, gandesc sau nu gandesc, au sau nu imaginatie....etc

OK!!!
In cautarile mele pe internet pe acest subiect am gasit urmatoarea inregistrare...sunt sigura ca va fi de mare folos multor nestiutori, multor oameni disperati in acele momente grele, care nu prea stiu ce sa faca si incotro sa o ia cand sunt pusi in fata faptului implinit...desigur ca in afara de aceasta inregistrare mai au nevoie si de multe alte informatii atat administrative cat si spirituale legate de acest eveniment: INMORMANTAREA unui membru drag din familie.
http://www.youtube.com/watch?v=gaVZUHGAjOs
Vechi 13.04.2013, 16:58:49
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul

Mihai, eu daca am pus o astfel de intrebare, inseamna ca am pus-o pt ca am niste informatii referitoare la astfel de legislatii si de aceea solicitam raspuns DOAR din partea cunoscatorilor respectiv si ma repet "care au trecut recent prin problemele de acest gen sau a celor care desfasoara o activitate in domeniu: preoti parohi din orase mari, persoane care au afaceri in domeniul serviciilor funerare sau persoane care au avut recent vreun deces in familie"....
Asa cu "nu stiu" si "nu cred" eu stiu deja...de aceea am specificat ca nu doresc ca acest topic sa fie umplut de postari doar de dragul de a posta...credeti-ma ca am deschis acest topic cu FFFF MARE interes si nu ca sa ma aflu in treaba sa fac statistici daca forumistii de aici stiu sau nu stiu, gandesc sau nu gandesc, au sau nu imaginatie....etc
Imi cer iertare daca am lasat impresia ca imi dau doar cu parerea; eu am raspuns la intrebarea privitoare la legislatie, tinand cont de faptul ca sunt avocat de profesie; am verificat legea aplicabila si v-am spus ce am gasit.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2013, 11:16:20
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Imi cer iertare daca am lasat impresia ca imi dau doar cu parerea; eu am raspuns la intrebarea privitoare la legislatie, tinand cont de faptul ca sunt avocat de profesie; am verificat legea aplicabila si v-am spus ce am gasit.
Scuze, scuze, scuze...nu aveam de unde sa stiu ca esti avocat iar pentru ca de-a lungul anilor am observat in general cat de mult le place unora bagatul in seama si datul cu parerea, am creat special acest topic cu rugamintea ca astfel de persoane sa se abtina sa raspunda rugamintilor mele...

Altfel, multumesc mult, chiar foarte mult ca ai scris, pt ca prin meseria pe care o ai, tu chiar esti cel mai avizat sa dai un raspuns in ceea ce priveste legislatia, de orice natura ar fi ea.
Mi-ai luat un "of" de pe inima....mii de multumiri.
Consideratie si respect Mihai!
Vechi 13.04.2013, 17:05:16
Zeytin Zeytin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2011
Locație: United Kingdom
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Mihai, eu daca am pus o astfel de intrebare, inseamna ca am pus-o pt ca am niste informatii referitoare la astfel de legislatii si de aceea solicitam raspuns DOAR din partea http://www.youtube.com/watch?v=gaVZUHGAjOs

Mihai e avocat.
Vechi 13.04.2013, 17:27:59
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Prin directivele UE s-a uitat cineva?
Reply With Quote
Vechi 13.04.2013, 17:36:33
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Prin directivele UE s-a uitat cineva?
Sa se aleaga praful de ele si de cine le concepe, voteaza si impune! Avem reflexul, inca, sa ne "uitam" in legile tarii, nu in colectia de balmajeli bruxelliane, scoase de exorcizabilii aia.

Last edited by Barsaumas; 13.04.2013 at 17:49:11.
Reply With Quote
Vechi 13.04.2013, 17:51:42
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Sa se aleaga praful de ele si de cine le concepe, voteaza si impune! Avem reflexul, inca, sa ne "uitam" in legile tarii, nu in colectia de balmajeli bruxelliane, scoase de exorcizabilii aia.
De acord cu tine. Dar rahaturile alea de directive au prostul obicei de a se transforma-n legi la un moment dat.
Reply With Quote
Vechi 13.04.2013, 17:54:21
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
De acord cu tine. Dar rahaturile alea de directive au prostul obicei de a se transforma-n legi la un moment dat.
...care, daca sunt fara de Dumnezeu, nu trebuie respectate. E simplu.
Reply With Quote
Vechi 13.04.2013, 17:56:01
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Anarhistu-le!
Reply With Quote
Vechi 13.04.2013, 17:31:16
Barsaumas
Guest

Implicit "Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu decit de oameni".

Stimata doamna, in primul rind, sincere condoleante.
Referitor la subiectul topicului, dupa cum a spus fratele Mihai (si puteti avea totala incredere in fratia sa), nu exista o astfel de lege. Si chiar daca ar fi, trebuie sa Il urmam pe Cel ce ne-a faurit, nu pe eurocratii fara de Dumnezeu si legile lor date in momentele cind sunt (mai) posedati (decit de obicei) de catre stapinul lor din Iad.
Reply With Quote
Răspunde