![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
Nu-i pentru bucureșteni, dar îmi permit să scriu și eu aici. Timpul e scurt, oamenii cântă pro-bono pentru noi (prețul biletelor acoperă doar cheltuielile inerente de organizare), doritorii din Brăila, Galați sau de altundeva mă pot contacta pe PM. Sau direct la sediul Lyra. Vă mulțumesc.
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Acum, poate ne si intalnim cativa la manifestari de acest gen...
|
||||
|
||||
![]() ![]() Sâmbătă, 27 aprilie, în ajunul praznicului Intrării Domnului în Ierusalim, Patriarhia Română și Arhiepiscopia Bucureștilor vor organiza în București tradiționalul pelerinaj de Florii la care sunt așteptați să participe ierarhi, preoți, monahi, monahii și credincioși din Capitală și din județul Ilfov. Pelerinajul, devenit deja tradiție în Capitală, este organizat cu sprijinul Centrului de Presă „Basilica” al Patriarhiei Române. Traseul pelerinajului diferă de cel din anii trecuți. Credincioșii se vor întâlni la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului unde vor participa la Vecernie și la o slujbă de mulțumire oficiată chiar pe platforma de cotă 0 a viitoarei Catedrale. Acesta este al șaselea an de când este organizat acest impresionant pelerinaj în Capitală, fiind inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. Protoieriile Arhiepiscopiei Bucureștilor din județul Prahova vor organiza pelerinaje de Florii pe plan local.
|
||||
|
||||
![]()
Mi-ar place să fiu și eu acolo. Va sluji în mod sigur și părintele Ciprian alături de Patriarhul Daniel. Din câte am ascultat la Trinitas procesiunea va pleca de la Catedrală și va urca până la Patriarhie. Doamne ajută pentru acei care veți participa.
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere aveti de cele intimplate la Schitul ,,Sfanta Ana"din Muntele Athos,exista precedente?Din punct de vedere al legilor fizicii nu a reusita inca nimeni sa dea o explicatie la miscarea acelei candele.Se pare ca au fost suficienti de multi martori dintre pelerini,in afara monahilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
edit: de abia acum am vazut ca era postata deja propunerea pe grup. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar bârfele le așteptăm cu interes și aici, pentru cei care n-au putut ajunge.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.google.ro/search?q=icoan...ml%3B424%3B328 |
|
||||
|
||||
![]()
Anul acesta, Pelerinajul tradițional de Florii din Capitală va fi organizat sâmbătă, 27 aprilie 2013, și va începe de la Catedrala Mântuirii Neamului cu următorul program:
De la orele 15:00 se va oficia slujba Vecerniei pe platforma Catedralei Mântuirii Neamului (cota 0) sau la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, dacă plouă. De la orele 16:30, la sfârșitul Vecerniei, se va citi Rugăciunea de mulțumire pentru lucrările realizate la infrastructură. De la orele 17:00 vor fi sfințite stâlpările după care se pleacă în pelerinaj. Prima oprire va avea loc la ora 17:15 la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, după care va continua pe Calea 13 septembrie, Bd. Libertății și pe Bd. Regina Maria. A doua oprire va avea loc la ora 17:30 la Biserica Sfântul Nicolae - Vlădica, după care pelerinajul va continua pe Str. 11 iunie, Str. Principatele Unite, Str. Ienăchiță Văcărescu și pe Str. Sfânta Ecaterina. La ora 17:45 pelerinajul se va opri la Biserica Sfânta Ecaterina - Paraclis Universitar și va continua pe Str. Bibescu Vodă, apoi pe Colina Bucuriei. Pelerinajul se va încheia la orele 18:00 pe Colina Bucuriei la Catedrala Patriarhală.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stiri-Spectacole-Evenimente | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 1001 | 24.02.2025 13:36:21 |
stiri | dorinel78 | Stiri, actualitati, anunturi | 318 | 11.06.2014 16:16:17 |
CAUT scaun cu rotile pentru o zi (Bucuresti) | N.Priceputu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.08.2011 23:39:45 |
O rugaminte pentru cei din Bucuresti | Florin-Ionut | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 01.05.2011 10:37:22 |
|