![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde ideea asta ca fetele cu fuste lungi se destrabalau? Daca esti tinara si gandesti in tipare nu ai nici o scuza ,daca ai o anumita varsta sa zicem ca sunt admise prejudecatile . |
|
|||
|
|||
![]()
ancah draga dar atunci de ce nu il pui shi acasa pe cap cand te rogi sau prooroceshti, au ce? acolo nu te vede Dumnezeu?... parerea mea ramane aceiashi ca a afirmat raspicat sf Ap Pavel ca Biserica NU a cerut femeilor ca atunci cand se roaga sau proorecesc sa aiba capul descoperit... shi nu cum spui dumneata, ca eu asha citesc ca este scris... dar capul femeii este barbatul... pentru ingeri :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar varsta mea... sunt tanara cu o anumita varsta!( de la ce varsta sunt admise prejudecatile?!) |
|
|||
|
|||
![]()
Se destrabalau ,dar asta nu avea legatura cu faptul ca voiau sa afiseze altceva ,poate ca asa era moda atunci.Desi nu vad ce moda ar fi cu batic pe cap ,credincioase nu erau.
Nu stim noi ce e in mintea fiecaruia ,ce gandeste ,poate o face din convingere ,de ce sa gandim ca cele care poarta batic sunt prefacute.Eu sunt convinsa ca cine merge la biserica nu merge din fariseism ,fiecare cauta o apropiere de Dumnezeu ,ca doar nu te obliga nimeni sa mergi acolo.Si apoi slujba fara a o intelege e un adevarat chin ,spun eu care la inceput mergeam ca la teatru. Daca nu ai evlavie asa e ,afara e vopsit gardul inauntru leopardul ,nu are rost sa porti batic.Pentru fetele tinere ar fi o scuza ,ele sunt cochete ,dar am convingerea ca si ele vor ajunge sa puna pe cap macar o bentita din respect pentru Domnul ,acum la tinerete sunt novice. |
|
|||
|
|||
![]()
:) mi se pare mie, ovidiu draga, sau mai nou te supara faptul ca incercam sa citim printre randuri postarile tale gen sarada??... pai spune clar, ca sa nu mai facem ceva ce te supara!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubita ta sotie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu ai raspuns la ce ma gandeam stimata Ancah, iar Mirelat, nu e sharada... ci e ceva real, sufletesc... ce am impresie ca se potriveshte oarecum cu duhovnicia... deci iarta-ma ca te fac oarecum curioasa... ca shtiu ca se spune ca cei curioshi mor repede... acuma eu nu m-am gandit sa-tzi doresc moartea...??? deci daca nu-tzi place ghicitoarea... nu raspunde la ea... Ancah, poate ca asha ar trebui s-o privesc pe sotzia mea in sufletul meu, e adevarat dar m-ar face ea de toata minunea? eventual eu ash face-o pe ea... |
|
|||
|
|||
![]()
frate, nu te-ai putu tu abtine sa nu spui ce nota mare ai luat la facultate...ca deh...grea lupta cu slava desarta...eu cunosc pe cineva care a luat 10 la examenul de admitere la facultate, la fizica....dar a avut bunul simtz sa taca din gura...nu sa intre pe forumuri si sa spune de singuratate si de note.......acum sa ma ierti farte, dar care este legatura intre purtatul baticului si singuratatea ta din tinerete?:dozingoff:
ma iarta, ca poate te-am suparat. |
|
|||
|
|||
![]()
svovi: Daca enuntul problemei ar fi facut mai simplu si pe inteles, nu ne-ar scapa intelesul. Acum nu pot eu sa-ti cer sa-ti schimb stilul, savuros de altfel.
Daca nu e iubita ta sotie, atunci poate e ANIMA ta. Daca nici acesta nu e raspunsul ma dau batuta si astept raspunsul corect. Astfel aflam si noi pe cina poarta svovi in inima. Dar daca e vorba de Anima, cu greu ii vei pune baticul. |
|