Citat:
În prealabil postat de calatorul
Ce parere aveti despre operatiile si transplanturile de organe ca ultime sanse de a mai trai?
Recent am vizionat pe youtube un clip in care este prezentat un transplant de inima:
http://www.youtube.com/watch?v=_SDXsjM23_E
Eu unul daca as sti ca sufar de o boala ce nu ar avea o alta solutie decat transplantul, nu l-as accepta. Daca sunt chemat de Cel de sus, de ce sa ma impotrivesc? Inseamna ca mi-am terminat de jucat rolul aici.
Legat de acest subiect, chiar Einstein a murit pentru ca a refuzat sa fie operat dupa ce a suferit o ruptura abdominala ce i-a provocat o sangerare interna foarte grava. Ajuns pe patul de spital, el a refuzat sa fie operat, spunand: "Vreau sa mor atunci cand doresc eu. Este lipsit de bun gust sa prelungesti viata artificial. Mi-am facut treaba, e timpul sa plec. Vreau sa ca totul sa fie elegant", a spus acesta. Einstein a murit a doua zi, lasand omenirea fara cea mai stralucita minte din istorie.
|
nu vreau sa jignesc,dar atitudinea aceasta e putin cam exagerata.
daca se intampla sa ma imbolnavesc de apendicita ce fac?nu ma operez?sau daca ma doare f. rau capul nu iau o pastila?sau daca am un dinte cariat nu-l plombez pt ca e "artificial"?
legat de atitudinea lui Einstein,e total in contradictie cu ce ati afirmat la inceput(" Daca sunt chemat de Cel de sus, de ce sa ma impotrivesc?"),el a vrut sa moara cand vrea el,nu cand vrea Domnul.
masura in toate,unele persoane spun ca si transplantul de sange e pacat.
din cate stiu eu,Biserica e de acord cu transplantul de organe doar daca nimeni (adica donatorul) nu-si pierde viata.