Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2006, 10:46:07
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

Pai este intr-adevar tragic, si bunicul tau, daca nu a facut nimic, tumora a crescut si i-a paralizat si piciorul de pe aceiasi parte, firesc, tumora trebuind operata. Dar aceste mesii mincinoase, si aceste mame saracele, straduintza noastra este sa reusim in a ne curatzii de astfel de inselatorii, in care mai cadem unii dintre noi, si eu am vazut unii cum si-au diminuat din aceasta nenorocire, din interpretarile aberante si aproape ca s-au facut bine, deci daca am reusi sa-i intoarcem pe unii din acestia, ca sunt foarte multzi tineri laici ce cad usor spre acestea, dar ideea este ca pe langa ca este foarte foarte greu sa-i reeduci, potzi cadea si tu si "printre randuri" de nu te vezi, deci nu stiu cum trebuie procedat, poate in a-i lasa in ale lor si a-i lamurii si pe altzii ca abereaza fara a intra in amanunte... De exemplu, o actritza, am vazut la TV, o vedeta importanta, a cazut intr-o astfel de traire, cica mergea pe autostrada si la un moment dat a inceput sa aiba halucinatzii si sa se creada sfanta, adica un fel de trimisa a lui Dumnezeu, a mers in casa la cineva pe autostrada unde oprise si s-a simtzit confortabil, si a avut un comportament cu totul ciudat sustinand baliverne pe tema sfiintzeniei si a lui Dumnezeu, si a ei personale, cu descaltzatul, cu misiunea ei, dar cica si-a revenit dupa cateva ore, sau zile, dar oricum e foarte tragic, deci parerea mea sincera este ca trebuie dat viteza balivernelor acestora fara a-i jigni... ca-i nenorocim, si desi unii tineri au impresia ca seamana izbitor cu Iisus sau cu ceva sfinta, in toate privintzele... fara a le face rau, eventual ar trebui in a-i struni, intai asha cum au fost inainte de acestea, si abea apoi, daca mai doreste sa mearga spre chemarea Domnului, mai neinselat, sau poate ar fi si mai bine sa lase cu totul balta, ca pe o deraiere, toate acele panze de paianjen,... ca doar cu totzii vrem sa ne asemanam cat mai mult cu Iisus, doar ca nu aberand... la greu :dozingoff: ci speram prin unele forme de viatza in asemanare,...dar scoase din nenorocire rand pe rand cumva...
Reply With Quote
Vechi 11.09.2006, 15:35:30
vsm vsm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Locație: Tara Maicii Domnului
Religia: Ortodox
Implicit

Sa spunem toti neincetat: doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

Mila Ta Tata sa fie cu noi mereu, ajuta-ne sa privim numai la Tine si sa nu fim inselati de o alta "lumina" care sa fie,de fapt, intuneric!
Reply With Quote
Vechi 19.09.2006, 18:51:43
LuLee LuLee is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.08.2006
Implicit

Si eu am fost la Arad si am avut onoarea de a o cunoaste pe Doamna Desanka. Dansa nu a spus niciodata ca este mai presus de Maica Domnului, si nici Domnul Oliver (fiul doamnei) ca este Domnul Isus. Miile de bolnavi care s-au vindecat atatia ani de-a randul au vazut in revelatii cine este Doamna Desanka, Duhul Sfant, Mangaietorul promis de Domnul Isus. Acest fapt este dovedit de miile de bolnavi vindecati si de minunile care se intampla acolo. Multi din cei care s-au vindecat au scris scrisori descriind ce li se intamplase si aceste scrisori au fost publicate in 5 volume. Toate aceste marturii se pot verifica dupa adresa daca cineva se indoieste de veridicitatea lor.

Nu toti cei care au ajuns la Arad s-au vindecat pentru ca Doamna spune in unul din poemele sale ca a ajuta este si a intinde o punte intre lumea de aici si lumea de dincolo.

Reply With Quote
Vechi 24.09.2006, 01:31:23
NiCcoleta NiCcoleta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2006
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

eu cred ca-i ratacire diavoleasca PURA.Ma intreb daca aceasta doamna este in cadru Bisricii?...dar din cele citie se pare ca NU... poate sa invie si mortii ca pentru mine tot una e...Doamne ferste-ne de astfel de chestii!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 23.11.2006, 17:57:15
ancah
Guest

Implicit

Cunosc o doamna, care se ducea in mod regulat la Arad. Mi-a povestit de Doamna, asa o numeau adeptii pe Desanca Nicolai. Ca dovada m-a pus sa ascult o caseta inregistrata de Desanca Nicolai si pe care adeptii trebuiau sa o asculte zilnic la o anumita ora pentru a fi ajutati. Ceea ce-mi aduc aminte acuma este ca se incerca crearea unei dependente de D.N. si trezirea unui dor de ea. Spunea tot timpul ca Domnul Iisus va veni si o va lua. A dat mai multe termene cand se va intampla acest lucru, ultima data de pasti, dar nu a fost asa. A murit mai tarziu, din cele ce am citit mai sus, de o boala incurabila.
Con de lumina? Da, dar scris este, ca vor face semne din cer...
Reply With Quote
Vechi 23.11.2006, 18:29:16
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

Nu ash vrea sa-i condamn si nici sa-i compatimesc pentru a-i jigni, dar unii chiar cred intens in activitatile lor, si nici nu pot sa afirm forte transant ca se inshala, ca unele citate se pot interpreta si asha cum spun ei, si cand esti prins de "flama" nici nu ai cum sa realizezi ca esti in eroare, ca esti pe drumul vindecarilor miraculoase si ale entuziasmului utopiilor interpretarilor textelor, ori ca suntem si noi ceva extraordinar, si unii chiar sunt ceva extraordinar, dar problema este din pacate la noi ceilaltzi carora ne este frica sa ne apropiem si sa-i tragem de maneca fara sa-i jignim, si sa-i readucem la adevarurile elementare de credintza si de viatza crestina, deci e foarte greu... dar cred ca este mai usor sa le dam apa la moara si sa ne ducem cu cate o durere pentru vindecare decat sa stam de vorba cinstit si sa le devenim prieteni si sa ne impartasim din comorile lor spirituale, ca unii chiar sunt "toba" de carte si de spiritualitate, si e pacat ca se risipeshte din cauze de "gogoritze" si entuziasm naiv lipsit de imbratzisare si punere in practica ramanand sa se manifeste doar sub forma de amagiri si dezamagiri atat pentru ei cat si pentru ceilalti... E greu cand cineva dintre noi are in darul sau mai mult har (fie bun fie bolnav), si e mai simplu cand e la fel ca noi ceilaltzi, nu trebuie sa ne spunem o parere verdict despre ei, si lucrurile merg lafel mai departe...
Reply With Quote
Vechi 27.11.2006, 21:30:33
mari2006 mari2006 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.11.2006
Implicit

Doamna Desanka ne-a invatat ce inseamna Dumnezeu, ne-a adus mai aproape de El, ne-a invatat sa il iubim, ne-a invatat ce inseamna credinta. Nu veti putea ignora ceea ce Ea reprezinta pentru ca pe bratele ei ne-a purtat atunci cand am fost bolnavi.
Tot ce ne-a cerut a fost sa il iubim pe Dumnezeu mai mult decat viata.
Reply With Quote
Vechi 27.11.2006, 22:59:32
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

:)Dragi admiratori ai Desankai nu va dati seama ca santeti inselati in gandirea voastra?Insesi Desanka da marturie despre erezia ei cand spune ca toate religiile sunt bune.Oare Mantuitorul ce a zis?"feriti-va de proorocii mincinosi"Ereticii sunt amagitori,hristosi mincinosi,vindecatori falsi,antihristi."Vindeca" pe altii,dar pe ei nu se pot vindeca.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 28.08.2007, 14:49:44
newthought newthought is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.08.2007
Implicit

Am si eu o intrebare. Poate imi raspunde cinva ...: beau dint-un pahar de vin alb, cu aroma imbietoare si gust dulceag. E cel mai bun pe care l-am baut vreodata. Cati puteti sa ma contraziceti fara sa gustati macar o data din vinul meu. V-as da sa gustati si voi, cred ca o gura e de sjuns pentru o parere fondata. Oricum pana o sa gustati, parerea mea e cea care conteaza.

Ma aflam intamplator in bucataria unei doamne din campina si am vazut intr-o poza un barbat cu par lung si niste ochi care te obligau sa aflii mai multe despre ei. Initial am zis ca e fiul gazdei, dar am aflat curand ca este vorba de Oliver Nicolai. Am primit si eu acesasi tratament cu fotografii cu lumini ciudate, cu legende, casete si altele. Nimic care sa ma impresioneze. Am invatat de mult sa ma bazez doar pe simturile mele si sa nu plec urechea la minciuni. Nu prea aveam chef de invatat si am cautat prin biblioteca gazdei sa ma destind cu putina beletristica. Am ajuns sa citesc niste carti cu un subiect interesat, care se legau una de alta intr-o oarecare masura. Mi-au deschis apetitul pentru occultism. Au trecut 2 ani de atunci. Am ajuns la Arad. Mi-am dorit. Mi-am dorit atat demult sa vad cu ochii mei ceea ca povestisera atatia incat la 20 de ani, cu 200 mi lei in buzunar, cu nasul pe tren (apropo ... din Ialomita pana in Arad sunt cam 800kmm). Am ajuns . Abia am gasit templul . Nu e un templu fastuos. E practic o sala de sport mai joasa. Deloc pompoasa. Nu stiu de ce .. dar ma simteam de parca se implinea un vis. Reusisem sa ajung acolo unde mi-am dorit si unde nu creadeam ca e posibil sa ajung. Nu am avut revelatii, nici nu am vazut vindecari miraculoare. In schimb am plans fara sa am puterea de a ma opri. Un plans care ma spala, ma vindeca si ma impaca cu mine. Plangeam si nu stiam de ce.

Dragii mei. Nu zic sa crezi bazat doar pe cateva descrieri si poze. Daca vrei sa gusti din vinul meu trebuie sa iti doresti aceasta, dar pentru tine nu din interese, sa depui efortul de ati misca fundul de pe scaun si din fata calculatorului(pentru aradenii nostrii care habar nu au pe ce lume traiesc), si sa te duci pe strada porumbitei nr.13 si sa gusti. O gura e de ajuns pentru a-ti face o parere.

Acum depinde si de voi.
Reply With Quote
Vechi 28.08.2007, 20:39:28
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de newthought
Am invatat de mult sa ma bazez doar pe simturile mele si sa nu plec urechea la minciuni.
simturile sunt adesea inselatoare, adica tot un fel de minciuni.

apropo, exista in India un guru, pe nume Sathya Sai-Baba care se crede Dumnezeu pe pamant si cica este omniprezent. Daca ii intrebi pe adeptii lui - argumentul lor este ca a fost vazut in acelasi timp in mai multe locuri, plus nu stiu cate chestii a (pre)zis care s-au adeverit. Eu am avut nesansa sa lucrez pentru o firma ai carei patroni erau adeptii acestui Sai Baba - multi occidentali il venereaza - si cand am vazut ca birourile firmei erau "impanate" cu poza acestuia si din cand in cand venea o femeie care cica alunga spiritele rele cu tot felul de buruieni urat mirositoare, a trebuit sa imi fac bagajele urgent.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
doamna Desanca Nicolai clau23dari Stiri, actualitati, anunturi 84 06.12.2007 23:46:57