![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc, Dragos. Dar ce fel de solutie temporara imi dai, daca cel puțin la prima logare n-o să mai apară nimic? Adica de la a doua logare va aparea din nou? Timp de 7 ani nu s-a intamplat acest lucru si deodata sunt logata incontinuu?!?
|
|
|
||||
|
||||
|
nu ramane logat. doar memoreaza credentialele local, ca sa nu mai trebuiasca introduse manual. Poate fi scot siteul acesta din optiuni, la sectiunea depre parole,sa nu mai faca asta.
|
|||
|
|||
|
De ce le memoreaza, daca eu am optat pentru NU,SA NU MEMOREZE?!?
|
|
|
||||
|
||||
|
E vorba de 2 setări:
1. Cea prin cookies, aia cu ’bifa’ de la forum. 2. De la browser. Majoritatea o fac: firefox, chrome sigur o fac. N-au legătură între ele cele două memorări. Și după cum zici că face, e de la browser.
|
|||
|
|||
|
eu obisnuiesc sa caut toate mesajele unui anumit user (de ex. citesc mai multe mesaje de-ale lui,imi place cum scrie,si atunci ii caut toate mesajele),din pacate sunt redate doar ultimele 500 de mesaje.si daca de exemplu userul respectiv are 1000-2000 mesaje,sunt multe lucruri folositoare pe care nu le pot citi.Oare nu se poate face nimic pt. a gasi toate mesajele?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insă mai recent s-a redus numărul acestora la 500. Personal, cred că e mai bine așa. :) Daca te interesează un anumit topic, poți să cauți dacă userul respectiv are mesaje pe acel topic, și câte anume. Pentru asta în pagina cu lista topicelor de pe subforumul respectiv dai click pe nr. de raspunsuri - acolo se deschide o fereastră cu toți cei care au postat pe topic. Și, în continuare, dând click pe nr. de mesaje al respectivului le poți găsi și citi pe toate (indiferent de vechimea lor). E doar o variantă cum să citești mesajele unui user care îți place.. Last edited by mirela.t; 11.04.2014 at 06:25:18. |
|
|
||||
|
||||
|
Maria-15, sper ca mai esti pe forum... nu prea te-am auzit de mult.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce folosirea statuilor e pacat? | Ioana-Andreea | Biserica Romano-Catolica | 81 | 21.09.2011 21:09:04 |
| Folosirea limbajului | costel | Generalitati | 3 | 02.06.2011 22:40:57 |
| Folosirea calendarului Iulian | sunsray | Generalitati | 3 | 13.04.2010 06:05:32 |
| folosirea materialului genetic | cozia | Generalitati | 12 | 25.02.2010 17:53:14 |
|
|