Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.04.2013, 12:28:09
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Sa ma iertati ca a trebuit sa ma suportati atat prin preajma!
Stai dom'le că nu la tine mă refeream.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2013, 12:38:14
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Stai dom'le că nu la tine mă refeream.
Am priceput Dragos;imi manifestam ingrijorarea ca lipsa mea de eruditie a trebuit sa fie suportata atata timp de eminente in materie,aici pe forum.
A venit si pt mine vremea sa iau o pauza de forum!
Va pup si va doresc numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2013, 12:53:31
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Daca nu s-a suparat David pe Simei cand il blestema,si ce smerenie a fost in ce a spus David,dvs de ce sa va suparati unii pe altii?Sfintii Parinti va spun ca cei precum subsemnatul, de exemplu,sunt ingaduiti de Dumnezeu spre crestera dvs duhovniceasca,pt ca raul facut de mine va va face mai buni si asta este incercare de la Dumnezeu,caci frumos este inaintea Lui cand suferi pe nedrept,precum a lasat pilda Hristos.Daca v-as fi laudat ce folos ati fi avut,mai ales in post?:)Nu va mai suparati atat,daca va uitati cu inima in rugaciune la Hristos o sa ajungeti sa-i iubiti pe cei putini la inima ca mine,care va intristeaza aici caci dincolo va veti veseli.Ar trebui sa va bucurati,pe copii Lui Domnul ii mustra si ii incearca :)
Reply With Quote
Vechi 23.04.2013, 13:01:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Sfintii Parinti va spun ca cei precum subsemnatul, de exemplu,sunt ingaduiti de Dumnezeu spre crestera dvs duhovniceasca,pt ca raul facut de mine va va face mai buni si asta este incercare de la Dumnezeu,caci frumos este inaintea Lui cand suferi pe nedrept,precum a lasat pilda Hristos.
Unul la mana, matale nu esti bubita, nici pe departe.
Doi, din aceleasi motive ne intepam si noi, la o adica, nu?
Sa creasca duhovniceste cel de langa noi :)
Vechi 23.04.2013, 13:11:22
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Da,da :)) ne mai intepam,ne mai dezumflam si crestem iar mai sanatos :) Eu,de exemplu,pe sistem rade ciob de oala sparta,fiind un adept al eticii protestante a muncii,din nefericire sunt un perfectionist asa ca in clipa cand ma critica cineva la servici sa vezi ce balaur cu trei capete,scuipand fum si foc :) iese din mine.Si saracu oponent nici macar nu a spus ceva dur dar firea veche,ego-ul si omul pamantesc din mine,toti o apa si un pamant,sar pe pereti de furie la gandul,la simpla idee,ca as putea gresi.Eu perfectul? Niciodata :) Domnisoara Yasmina nu plecati nicaieri,unde mai gasiti pacatosi asa mari ca aici ? :)
Reply With Quote
Vechi 23.04.2013, 13:36:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Perfectionismul impins la absurd este o boala.
Eu m-am vindecat in mare parte dintr-o intamplare banala.
Am inteles ca lucrurile (oamenii?) nu trebuie sa fie perfecte ca sa-si faca treaba pentru care sunt destinate.
Vechi 23.04.2013, 14:10:17
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Perfectionismul impins la absurd este o boala.Eu m-am vindecat in mare parte dintr-o intamplare banala.Am inteles ca lucrurile (oamenii?) nu trebuie sa fie perfecte ca sa-si faca treaba pentru care sunt destinate.
Sa-i spui asta si unei balante analitice de verificare :) Glumesc,bineinteles ca este o boala,si eu ma tot vindec si ma tot imbolnavesc iar.Cumva cerem prea mult de la noi si de la altii cand este vorba de zeciuiala din chimen si marar :) si dam atat de putin cand este vorba de ce-i placut lui Dumnezeu.Eu sunt convins ca cel mai mare dusman al meu sunt eu insumi,un fel de Dorian Gray din mine.Va doresc o zi frumoasa in continuare,imi cer iertare Yasminei pt ca de la mine a inceput totul,alt vinovat nu exista,nu cercurile de pe apa sunt de vina ci cel ce a aruncat piatra,adica eu.Dumnezeu sa va aiba-n paza Lui.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 23.04.2013 at 14:13:24.
Reply With Quote
Răspunde