![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
tare...tare DE TOT asta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi insinuați că-s chel da' fac recomandări. Păi nu mă dau pe mine exemplu ca fariseii care dau lecții de smerenie și de practică duhovnicească peste tot în speranța vicleană că răspândesc mai bine așa prozelitismul ortodox al vorbelor deșarte cu pretenții mântuitoare... că de catolicismul și protestantismul indulgent până la utopia unității în diversitatea păcătuiriilor de tot soiul ce să mai vorbim? E vorba de milă și înduioșare dacă tot te apuci să faci milostenie că filantropia e moda bogaților excentrici ca să-și facă reclamă și acum e generalizată ca să ne închipuim cu toții că participă la jocurile lor de lux... dar ceea ce nu pricep este de ce românul creștin nu face milostenie cu cei harnici, cu cei lucrători care se zbat să-și mențină gospodăria duhovnicească... de ce nimeni nu cumpără de la ei produsele lor? Nu de ei ar fi trebuit să avem milă mai întâi? Deci eu n-am aplicat încă tratamentul... că mai am un smoc în mijlocul capului, cam rar ce-i drept... dar până Duminica asta n-am știut de tratamentul ăsta venit de la Dumnezeu! Nu mă grăbesc, o să-l aplic cu prima ocazie... că doar nu mă pregătesc pentru nicio întâlnire pe muntele Găina, am trecut de faza asta. Last edited by vsovivivi; 23.04.2013 at 12:37:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Si daca putrezesc radacinile de la atata apa, ce te faci?
|
|||
|
|||
![]()
''Lasă-le să putrezească acolo că securea stă la rădăcina... pomilor înfiptă într-un nod simbolic așteptând să vie secerătorii ca s-o mânuie ca pe-o lopată.
Rugați-vă să ridice Dumnezeu secerători!.. Numa putregaiul putrezește așa că de ce ți-e frică așa de tare că o să putrezească putregaiul? Au doară nu știai că io-s Moșu' Putregaiul mâncav-ar Raiul? Fii Rai tu să fii de deșteaptă!.. că te iei de omu' bătrân și cu păru' rar din serviciu' financiar...'' (Pardon, fii Rai tu să fii de deștept!) Last edited by vsovivivi; 23.04.2013 at 14:07:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca taceam filozof ramaneam...N-am inteles nimic, da nu-i bai.
|
||||
|
||||
![]()
Eu as dori un remediu impotriva parului facial, m-am saturat sa ma barbieresc la fiecare cateva zile. Cunoasteti vreun leac pentru asta?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
și eu m-am chinuit cu lama vreo 25 de ani. acum mă barbieresc în fotoliu în timp ce urmăresc știrile dimineții. |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu! Și eu! Help...!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti usuci pielea fde mai multe ori pe zi, cu o suflata de aer cald, industrial, setat la 350grade. Functioneaza garantat, parul cade si nu mai reapare. O foloseau si hunii in vechime, dar ei nu aveau o tehnica atat de avansata, foloseau sabiile lasate in foc.
|
||||
|
||||
![]()
Căderea părului e o boală de piele. Multe boli ale pielii se tratează cu ajutorul postului cu apă sau aghiazmă, ținut periodic: o zi pe săptămînă, 7-10 zile la fiecare trei luni.
S-a observat că oamenii ce practică acest gen de post își recapătă părul în zonele lipsă. Celor în vîrstă le revine culoarea dinainte. Vă recomand să citiți http://ro.scribd.com/doc/53696835/POSTUL-Un-Miracol .