![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aici se afla si fiul meu care lucreaza in Boston,mai multe poze pe my album.
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 16.04.2013 at 03:51:27. |
|
||||
|
||||
![]()
Am aflat si noi trista intamplare de la televizor. Sper ca fiul dumneavoastra este bine si nu a patit nimic rau. Traim vremuri nesigure , dorinta de a face rau si acte de acest fel sunt tot mai dese. Doamne ai grija si mila de noi!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Persoane cu piciorele amadoua amputate, un copil de 8ani a murit care era si el saracutu in vacanta, ce sa mai zic nu ramane decit sa ne rugam ca nu stim ceasul.
|
||||
|
||||
![]()
Inca un diasporean din asta care a uitat ca in limba romana exista cuvantul maraton.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps:Horatiu e un nume frumos sper sa-ti fie si inima la fel.
|
||||
|
||||
![]()
Mersi, dar Horatiu nu e numele meu adevarat :)
|
||||
|
||||
![]()
O particularitate a acestor evenimente tragice, o noutate fata de alte nenorociri intamplate in SUA, este ca accesul preotilor catolici a fost impiedicat. Ei nu au fost lasati sa treaca de banda de marcare a perimetrului.
In dezastrul cu blocurile gemene din New Yorg, zeci de preoti cu arma in mana, Sf Sacrament, au fost lasati sa absolve si sa cuminece accidentatii. Dupa doar un deceniu, preotii nu mai sunt considerati bineveniti in echipele de interventie in caz de dezastru. Sper sa nu dureze. Ma gandesc sa fac si eu ceea ce multi frati si surori deja au facut. Sa cumpar un medalion cu inscriptia: "I am catholic. In emergency, pls call a priest", medalion pe care sa-l port mereu la gat, ca poate vreun pompier ateu se indura de mine si va lasa un preot sa imi dea Preasfantul Trup si Extrema Ungere. Sfarsit crestinesc vietii noastre, de la Domnul sa cerem !
|
|||
|
|||
![]()
Mihnea, poti cita o sursa a Bisericii Catolice? Nu de altceva, dar, in aceasta situatie tragica, chiar a fost scos in evidenta meritul preotilor in alinarea suferintelor celor aflati la fata locului. Mai jos, discursul presedintelui Statelor Unite care le-a multumit politistilor, preotilor, profesoriilor care au dat o mana de ajutor la salvarea vietii cetatenilor care s-au nimerit in mijlocul dezastrului: http://adevarul.ro/international/sta...c29/index.html