![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu prea cred! Intreaba-le pe femeile din familia ta,ele asa alaptau prin locuri publice punandu-si toalele in cap? Am o vaga banuiala ca nu :) Femeile din trecut erau foarte pudice,n-as crede ca se dezveleau asa prin piete si la drumul mare. Poate pentru noi,femeile,vazutul unui san nu sminteste dar nu putem spune acelasi lucru despre barbati. Eu eram intr-un restaurant,in vacanta cu niste rude si mi-a fost rusine pt barbatii care erau acolo cu noi. Iar alaptatul trebuie facut in special in intimitate,pt a se bucura de relatia lui cu mama care il hraneste,il ocroteste.Daca este necesar sa fie totusi alaptat in public nu este nici un deranj daca o faci pe sub pulover sau un batic ca sa nu scoti tot sanul afara sa faca lumea apoplexie. Dar acum noi toti suntem foarte obraznici,scandalizam alti semeni cu purtarile noastre si tot noi le spunem ca" e problema lor"! Este clar ca te si poti acoperi daca vrei,sau nu vrei si atunci scandalizezi lumea si stai asa. Daca tot vorbim de rolul maternal al sanilor atunci de ce femeile mai isi acopera pieptul cu haine in restul timpului?daca sanul este considerat DOAR material de hrana pt copil? Sanul a fost dintotdeauna un simbol erotic,nu a devenit doar in ultimele decenii dintr-odata. Iar femeile se acopera din cele mai vechi timpuri tocmai pt a-si salva pudoarea,stima de sine,a nu-si lasa intimitatea pradata de ochii maselor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 30.04.2013 at 10:05:10. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Si eu sunt copilul Lui | ixlucian | Intrebari utilizatori | 1 | 31.10.2012 21:36:43 |
5 ORE PE ZI CU FAMILIA | adrian010155 | Generalitati | 2 | 30.07.2008 16:50:22 |
5 ore pe zi cu familia | Ionelaangel | Generalitati | 2 | 02.02.2007 17:59:09 |
Familia | maria55 | Generalitati | 10 | 01.11.2006 17:09:42 |
|