![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
oare ce? TRUFIA...s'acu toate doamnele vor sari de ... in sus, ca si arse la jugulara lu' io...bre, terminati cu filosofelile savante,ca stie toata lumea cum ii cu tolu' la fimei..inclusiv dansele!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost ieri la biserica si am stat langa o tanara, care tot timpul si-a studiat pantofii ei de lac cu toc. Iata cum propria tinuta ne poate abate atentia de la lucruri mult mai importante. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se intelege ca e o diferenta intre a privi si a atinge, dar unii nu se pot abtine sa atinga, dupa ce au privit. Multe evenimente neplacute se petrec in felul acesta. Cred ca femeia ar trebui sa fie putin mai rezervata, ca sa nu-i atraga tocmai pe cei, inclinati spre brutalitate. Nu e necesar ca femeile sa fie cauza stirilor de la ora 5. Nu poate sti ea intotdeauna, ce a baut sau a fumat cel care te admira. De ce sa se exdpuna inutil?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: inca nu am auzit despre femei imbracate provocator, fugarite in plina strada (sa zicem in centrul orasului) de barbati pentru a fi violate |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cu toate astea a avut o întâmplare extrem de neplăcută. ziua, pe bulevardul Brătianu din București, un țigan ce venea din sens invers, a apucat-o direct de ... nu de sani, și i-a zis ceva gen "ce te-as ...". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poti doar sa fi nepasator caci si copiii tai si generatiile viitoare vor gusta din plin din trendul anarhiei si al satanismului. Noul trend in Occident,este implantul de coarne pe frunte!!! Prima data am vazut doar la TV sau in reviste;in weekendul trecut am stat la cativa pasi distanta de un om cu implanturi de coarne! Cum va arata lumea pt copiii de azi ???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca tu esti pentru tinuta provocatoare a femeilor?
|
|
||||
|
||||
![]()
Despre feminism (e f.scurt, 5:50)
https://www.youtube.com/watch?v=7s5dyw83je8