![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu totii suntem supusi greselilor si pacatelor,iar daca tendinta unora este de a nu comite nici un pacat...de la bun inceput mi se pare o utopie.Sa privim putin realist si sa ne intrebam chiar in decursul unei zile cate pacate nu comitem cu voie sau fara voie,cu gandul ori cu fapta?
Totusi,o problema mai mare decat pacatul,mi se pare insasi aceasta obsesie,pentru ca nu stiu cum sa o numesc altfel pentru pacat prin care chiar pacatul il hranim fara macar sa avem habar!Ajungem sa ne intrebam daca a asculta nu stiu ce muzica este pacat sau daca sa inchiriezi un imobil si sa iti iei plata pe el sau tot felul de chestiuni care aproape ca frizeaza absurdul... Oare pentru asta a venit Hristos pe Pamant?Nu a adus el porunca noua,porunca iubirii?Cand oare o sa incetam a hrani pacatul sau frica si vom incepe sa hranim iubirea?Ma intreb si eu...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru a ne indrepta, trebuie sa recunoastem mai intai greselile | Florin-Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 21.10.2011 10:46:33 |
Marea smecherie a diavolului | The_Fallen | Generalitati | 17 | 27.06.2011 14:57:12 |
Ultima arma a diavolului: Eu nu exist ! | bubulyna | Intrebari utilizatori | 15 | 05.03.2010 09:49:47 |
Cum facem diferentiem/recunoastem scrierile ne-ortodoxe? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 11.08.2009 23:54:48 |
Cum recunoastem un semn divin? | Dan.22 | Generalitati | 5 | 08.01.2009 22:56:10 |
|