![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Politica inseamna uneori si compromisuri pentru a evita probleme care nu sunt neaparat necesare sau macar benefice in consecintele lor ultime. Nu se includ aici compromisuri care sunt rezultatul slabiciunilor omenesti. Pentru ca exista politici bune si politici proaste..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by klamath; 13.05.2013 at 13:12:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am un prieten fost romano-catolic, actualmente greco-catolic cu care am relatii f. bune. Si nu e singurul romano-catolic sau semi-catolic :)
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu zic sa nu mai avem nici o legatura unii cu altii, dar in ceea ce priveste dogma si credinta noastra ortodoxa, cred ca nu ar trebui facuta nici o concesie! Cum de exemplu s-a facut cu schimbarea calendarului de la nou la vechi. Mare greseala..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ioan Paul Al II-lea | nsd | Biserica Romano-Catolica | 3 | 08.09.2015 20:01:17 |
Sa-l pomenim in rugaciuni pe Paul | cristiboss56 | Umanitare | 5 | 28.04.2010 21:45:03 |
Paul washer - sermon jam | cristian24 | Pocainta | 0 | 14.11.2009 11:39:14 |
Patriarhul Bartolomeu si Papa Ioan Paul a IIlea | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 22.06.2008 16:16:04 |
|