![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ajuta foarte mult, dar nu este solutia pentru problema. |
|
||||
|
||||
![]()
De fiecare dată zici fix la fel!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe pubmed?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unele lamai din comert sunt stropite, dar se pot cumpara si din cele nestropite. Turismul se practica pe scara larga si pot fi aduse lamai culese direct din pom. Esti rezervat in privinta bicarbonatului de sodiu? De ce? Ce rau face bicarbonatul de sodiu? |
|
|||
|
|||
![]()
Trecand peste faptul ca nu e nimeni in stare sa bea atata lamaie fara sa-si distruga stomacul, face rau ca da oamenilor sperante desarte propunandu-le "terapii" ridicole care pot face pe unii sa evite solutii medicale verificate.
Poate sa vindece lămâia cancerul? http://www.chiazna.ro/4097/poate-sa-...amaia-cancerul
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.05.2013 at 00:11:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Editat editat
Last edited by Miha-anca; 17.05.2013 at 02:38:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.sciencedaily.com/releases...1130203424.htm Tot n-am primit raspuns ce rau ar putea face bicarbonatul de sodiu. Cine stie, e rugat sa dea un raspuns. |
|
|||
|
|||
![]()
Mă bazez pe faptul că este prezentată ca o soluție miraculoasă, deși foarte simplă. Se pomenesc vreo două nume, de persoane și de instituții care ar fi studiat-o, însă nu e însoțită de niște referințe serioase. Pe de altă parte, scepticii spun că instituția căreia i se atribuie studiul neagă faptul că i-ar aparține.
Pe net sunt, după cum spune gpalama mărturii de vindecare. Eu, însă, am găsit ceva contrar. Prin urmare nu ne putem lua după ce găsim pe net. Dar cancerul consider că este o problemă care trebuie tratată cu multă seriozitate, nu cu un tratament după ureche. Cred în tratamentele naturiste, în special în cele care detoxifică, curăță sângele, țesuturile, și-l revitalizează. Tot pentru asta cred că este bun postul (ajunarea). Există surse credibile care spun că evoluția cancerului poate fi oprită printr-o alimentație naturistă. Însă dacă doar bei limonadă, fără să schimbi celelalte date ale problemei, nu cred că rezolvi mare lucru. În privința bicarbonatului sunt rezervat în primul rând din cauză că nu este un aliment, că e ceva străin organismului și că nu este foarte recomandat în alimentație, chiar dacă este acceptat. Totuși, n-am aprofundat problema. Este doar o părere superficială, care poate fi schimbată în funcție de argumentele care pot apărea, de o parte sau de cealaltă. Last edited by N.Priceputu; 17.05.2013 at 08:50:10. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a înviat !
Nu vreau să vă dau speranțe false, dar mi-am amintit de un detaliu dintr-un reportaj excepțional - pe care, apropo, îl recomand tuturor : http://www.youtube.com/watch?v=wy-Y7wS33jI . Dacă nu aveți răbdare să-l vizionați în întregime (deși, repet, este extraordinar), atunci uitați-vă de la minutul 19:35 - este despre vindecarea prin plante, acest frate Ioan este <doctorul mănăstirilor>, dar își pune priceperea și în slujba mirenilor. Poate aveți pe cineva prin țară care poate locuiește în apropiere și poate lua legătura cu dânsul. Multă sănătate, Doamne ajuta ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am patito acum o luna si nu stiu ce inseamna daca ma puteti ajuta | istina | Intamplari adevarate | 31 | 04.03.2011 21:35:29 |
Ma puteti ajuta? | mirela1990 | Generalitati | 10 | 12.09.2010 23:40:20 |
Ma puteti ajuta? | truthtostone | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:39:34 |
Daca puteti ajuta...un om care are nevoie de ajutor... | pacatoasa | Umanitare | 0 | 13.10.2009 20:01:26 |
Ma puteti ajuta | ioanhodean | Preotia (Hirotonia) | 3 | 27.03.2008 00:14:44 |
|