Din ce am invatat eu de la sentimetalisme
Si daca cadeti in emotii va speriati si fugiti de ele? Chiar daca celalalt va spune ca va iubeste cu adevarat si va dovedeste ca asa e? Aveti impresia ca vrea sa va stapaneasca? Asta e un sentiment al celor mandrii care cred ca sentimentul ii face irationali! Sentimentul te face irational atunci cand nu mai slujesti Adevaruli! Iar sunt nevoie sa spun asta si simt ca ma repet, nu mai respecti adevarul prin a minti, ascunzi, esti viclean, faci planuri, vrei libertate si sa incerci ceva nou, pentru ca sa nu te cucereasca intru totul sentimentul pentru o singura persoana, iti lasi loc sa te refugiezi undeva! Da astea nu sunt de la adevar sunt de la frica care se naste in noi din pricina neincrederii! Daca astea sunt starile si nu frica ca nu vei face Voia Lui Dumnezeu, ci frica ca vei fi stapanit si controlat de cineva, trebuie stiut ca nimeni nu va va controla vreodata, doar voi va puteti infrana sau face robul cuiva din dragoste! Asta pentru cei care spun eu sunt stapanul!
Spun asta pentru cei care au astfel de trairi nu am spus ca voi aveti astfel de trairi!
Spuneti si voi aceste lucruri in mintea voastra si vedeti daca nu piere un sentiment de atasare?!
Daca spui adevarul piere atasarea, e ca si cum la prima vedere i-ai spune cuiva ca il iubesti si el simte ceva pentru tine, a inteles din faptul ca il iubesti ca vrei sa te culci cu el sau mai stiu eu ce si atunci se sperie sa recunoasca ca are ceva sentimente, ca sa nu creada ca accepti, cu toate ca el a spus altceva si fuge de tine speriat! (E un exemplu exagerat) Asa ca formularea este imi place cum gandesti=una mai vicleana, asta chiar nu are legatura cu sentimentul iubirii, dar care spune hai sa mergem mai departe sa fim prieteni si oi mai vedea eu! Pana aici totul e bine, dar daca in timpul asta mai cercetezi alti doi trei cu acelasi sentiment, apoi o sa vezi ca sentimentul devine desfrau si abea atunci ii pierzi controlul! Asta din pricina ca sentimentele nu au fost binecuvantari cu care sa ne jucam, ci pe care sa le folosim chibzuit pentru ceea ce au fost lasate! In rest se intra in pacatul curviei si curvia nu e numai cu trupul!
Dumnezeu sa ne Lumineze cu Adevarul Lui!
Last edited by Florin_cj; 22.05.2013 at 17:21:09.
|